Ultima trăsnaie a Iuliei Albu. ”Viața noastră s-a schimbat radical”

Andrei Cezar 21.05.2020, 16:37

Iulia Albu șochează din nou: a devenit designer de măști. Produsele pot fi folosite de femeile ”fashion” și vor putea fi asortate în funcție de ținută. Un model aparte de mască este cel decupat la gură, care poate foi folosit doar pentru fotografii sau în cercuri restrânse, unde nu există risc de infectare.

Iulia Albu, ultima trăsnaie în materie de modă

Excentrică așa cum o cunoaște toată lumea, Iulia Albu a adăgat în catalogul de creații măștile pentru femeile care doresc să iasă din tiparul obișnuit al modei din această perioadă. Colecția se numește ”La Masque” și cuprinde măști de protecție reutilizabile, confecționate din bumbac dublu stratificat. Produsele sunt ușor de întreținut, iar designer-ul promite că săptămânal va completa colecția cu modele noi, scrie Protv.ro.

Creatorul de modă consideră că în perioada următoare măștile vor deveni un accesoriu indispensabil orcărei persoane.

Viața noastră s-a schimbat radical  și, cu siguranță, schimbările nu se vor opri aici! Îmi este extrem de clar că masca va deveni noul accesoriu “it”, nu al sezonului, ci al perioadei următoare. Decizia a venit  ca urmare a solicitarilor clienților, dar și pentru că, realist vorbind, va deveni imposibil să îți compui o ținută în componența căruia să nu intre acest item.” a afirmat Iulia Albu.

Cea care atrage cel mai mult atenția este masca decupată, pe care Iulia o prezintă drept mască cosplay (de recuzită). Este destinată femeilor șic pentru poze sau filmări, dar și pentru o întâlnire în cadru restrâns, unde să nu existe niciun pericol de infectare cu noul coronavirus.

“Ca noutate absolută am introdus masca cosplay, care nu este destinată purtării în afara locuinței, dar pentru care am avut foarte multe solicitări, după ce eu am purtat una La Măruță, am decis să fabric și așa.”, a mai explicat desigerul.

Ultima trăsnaie a Iuliei Albu. ”Viața noastră s-a schimbat radical”
Ultima trăsnaie a Iuliei Albu. Masca ”cosplay” purtată de designer

Pasiunea pentru măști, moștenită

Pasiunea Iuliei Albu pentru măști nu s-a născut odată cu explozia pandemiei de coronavirus. Ea a mărturisit că s-a îndrăgostit de acest accesoriu cu mult timp în urmă, datorită mătușii ei.

”Pasiunea mea pentru măști s-a născut acum mult timp și vine ca urmare a influenței mătușii mele, regretata actriță de teatru Ileana Focșa.  In plus, am purtat măști de-a lungul timpului, multe înregistrate la OSIM. De exemplu, în 2014 am purtat o mască chirurgicală care a avut impact asupra opiniei publice. ”, a mai spus designer-ul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI