Ultima rugăminte a lui Alexandru Arșinel pentru Dumnezeu. Ţi se rupe sufletul: „Te rog, ajută-mă” VIDEO

Iancu Andreea 13.02.2022, 21:36
Ultima rugăminte a lui Alexandru Arșinel pentru Dumnezeu. Ţi se rupe sufletul: „Te rog, ajută-mă” VIDEO

Alexandru Arșinel traversează de aproape un an de zile o perioadă dificilă. Actorul a rămas slăbit după ce a fost afectat de Covid-19, afecțiune pe care a resimțit-o din plin împreună cu soția sa. În plus, în urmă cu câteva săptămâni a avut un episod de tensiune și a ajuns de urgență la spital. Pentru că sănătatea sa este una destul de șubredă, Alexandru Arșinel și-a exprimat ultima rugăminte pentru Dumnezeu. Actorul a transmis un mesaj înduioșător.

Care este ultima rugăminte a lui Alexandru Arșinel de la Dumnezeu: „Te rog, ajută-mă”

Actorul Alexandru Arșinel aniversează anul acesta 83 de ani. Cu o carieră impresionantă în teatrul românesc, acesta a întâmpinat totuși numeroase piedici de-a lungul vieții sale. Arșinel s-a confruntat în ultimii ani cu multe probleme de sănătate, suferind mai multe operații, printre care un transplant de rinichi. De asemenea, infecția cu coronavirus prin care a trecut în primăvara trecută îl face să se resimtă și astăzi. Cu gândul la Dumnezeu, Alexandru Arșinel a recunoscut care este ultima sa rugăminte.

În cadrul unui interviu din seria „Legendele”, inițiată de către celebrul prezentator Dan Negru, actorul a fost pus în fața unei întrebări inedite. Omul de televiziune l-a îndemnat pe Alexandru Arșinel să facă un exercițiu de imaginație și să se gândească ce ar dori să îi spună lui Dumnezeu, dacă acesta ar veni la el într-un ultim moment al vieții.

Dan Negru: „Încercați să faceți un exercițiu de imaginație. Mâine vine Dumnezeu și zice: ‘Nelu, contractul pe care noi l-am semnat în 1939…’ Ce i-ați spune?”

Alexandru Arșinel: „I-aș spune: „Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lume, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi ‘Doamne, ajută-mă. Și te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă puțin mai bine. Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine’”, a menționat actorul.

Alexandru Arșinel: „Uneori, necazul năvăleşte peste tine şi reacţionezi”

Cu gândul la soția sa, Marilena, Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă dificilă. Actorul ajungea în urmă cu câteva săptămâni în spital, după o serie de probleme cu tensiunea. Acesta însă s-a recuperat între timp și a reușit să povestească mai multe despre starea sa de sănătate. Din păcate, infecția cu coronavirus l-a slăbit mult, dincolo de problemele sale de sănătate deja cunoscute.

În cadrul unui interviu recent, pentru emisiunea Exclusiv VIP a lui Cristi Brancu, de la Prima TV, Alexandru Arșinel a recunoscut că se confruntă cu mari dificultăți din pricina sănătății sale tot mai șubrede. Totuși, actorul a apreciat echipa de medici care a reușit să îl repună pe picioare la ultima vizită la urgențe.

„Nenorociri din astea dau din când în când peste om şi trebuie să le facă faţă. Toate le afectează la fel de mult, toate te pun pe gânduri, sunt cu tine în suflet. Acum două seri s-a întâmplat ce s-a mai întâmplat. Uneori, necazul năvăleşte peste tine şi reacţionezi. M-a luat în primire o echipă de medici foarte talentaţi şi m-a pus pe picioare.

Vin necazuri, a năvălit în primăvară pandemia peste mine, am preluat acest microb de la o emisiune, am fost dus la Balş, medicii au reuşit să mă pună pe picioare, dar m-a slăbit.   Tânjesc după Teatrul Constantin Tănase şi colegii mei. E foarte greu în momente din astea, după accidente ca astea, să îţi dai seama în ce măsură îţi mai rămân buni prieteni. Dar dincolo de toate, eu ţin la tot ce înseamnă Teatrul Constantin Tănase, pe care îl iubesc”, a spus Alexandru Arşinel, la „Exclusiv VIP”.

De asemenea, maestrul Arșinel suferă și din pricina faptului că a fost destituit din funcția de director al Teatrului de Revistă de către primarul Nicușor Dan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...