Ultimă oră! Șeful Poliției Capitalei, la casa lui Emi Pian. Ce se întâmplă chiar acum la vila familiei Duduianu

Redacția IMPACT 06.08.2020, 12:16
Ultimă oră! Șeful Poliției Capitalei, la casa lui Emi Pian. Ce se întâmplă chiar acum la vila familiei Duduianu

Mobilizare impresionantă de forțe la casa lui Emi Pian astăzi! Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet se află în acest moment la casa familiei fostului lider al clanului Duduianu. Ce se întâmplă acolo?

Ce spune Șeful Poliției Capitalei despre înmormântarea de ieri a interlopului Emi Pian

„Așa cum s-a observat și în seara zilei de ieri au fost măsuri dispuse cu privire la acest eveniment. Spre seară, lucrurile au luat o altă întorsătură, vorbim de un eveniment privat, de grupuri mici de persoane care au venit către acest eveniment. Au fost aplicate în același timp este 100 de sancțiuni contravenționale, urmează și se desfășoară încă activitatea de identificare a tuturor participanților, în vederea sancționării privind nerespectarea măsurilor ce țin de răspândirea coronavirusului”, a declarat Șeful Poliției Capitalei pentru Antena 3.

Bogdan Berechet spune că la casa lui Emi Pian au fost mobilizați un număr suficient de polițiști, iar în eventualitatea în care situația o va cere, numărul va fi mărit, făcând referire la partenerii și colegii din Jandarmerie și de la de Poliția locală.

Categoric a fost ținută sub control situația. A existat un eveniment într-un spațiu privat, au fost anumite scăpări, dar cineva va răspunde pentru aceste lucruri. Dar cineva va răspunde pentru aceste lucruri (…) 

Ancheta se află în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Colegii mei de la Omoruri desfășoară și în acest moment activități de cercetare penală pentru probarea întregii activități infracționale, nu doar a unui, ci a tuturor celor care au participat la acel eveniment, la acel conflict spontan.

Vă asigur că aici a fost doar o parte de mediatizare. În fiecare zi identificăm astfel de arme care sunt interzise de lege, tot timpul desfășurăm activități în folosul comunității”, a mai transmis Șeful Poliției Capitalei.

În ce context a murit liderul clanului Duduianu

Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, șeful Clanului Duduianu, a fost înjunghiat mortal cu un cuțit de bucătărie, marți noapte, în Capitală. Bărbatul a fost ucis într-o răfuială cu un clan rival, care s-a petrecut în sectorul 2 din București. Înmormântarea liderului mafiot care a murit la 39 de ani, a avut loc ieri, în curtea familiei acestuia, unde au participat peste 50 de persoane, care nu au ținut cont de regulile de distanțare socială. De asemenea, din filmările realizate și postate pe mai multe pagini de Facebook se poate vedea cum nimeni nu purta masca de protecție.

Urmăriți Impact.ro și pe