Ultimă oră în cazul Caracal! Anchetatorii tocmai au luat decizia. Ce se întâmplă cu Dincă și complicele lui

Redacția IMPACT 05.12.2019, 16:25
Ultimă oră în cazul Caracal! Anchetatorii tocmai au luat decizia. Ce se întâmplă cu Dincă și complicele lui

S-au scurs șapte luni de la dispariția Luizei Melencu, iar anchetatorii au luat o nouă decizie în cazul Caracal. Totul se întâmplă, după ce Gheorghe Dincă a declarat că nu a acționat singur în ceea ce o privește pe fată, ci alături de vecinul și prietenul său, Ștefan Risipiceanu.

Curtea de Apel a respins astăzi contestația formulată de Ștefan Risipiceanu, complicele care a declarat că a acționat împreună cu Gheorghe Dincă, presupusul criminal care le-a fi ucis pe cele două adolescente din Caracal, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.
Astfel, Curtea de Apel București a decis ca Ștefan Risipiceanu să rămână în continuare în arest preventiv, după ce acesta a fost acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu. Acesta a intrat în arestul poliției și va rămâne în continuare după gratii, chiar și în ciuda faptului că a contestat decizia judecătorilor.

Complicele lui Dincă voia să iasă din spatele gratiilor

Stefan Risipiceanu a contestat decizia magistraților de la tribunalul București prin care l-au pus să stea după gratii vreme de 30 de zile, după ce a fost pus sub acuzația de viol al tinerei Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă, presupusul autor al faptelor odioase din Caracal.
Gheorghe Dincă, presupusul autor al faptelor odioase din Caracal.

Concret, Risipiceanu a atacat mandatul de arestare preventiv emis pentru 30 de zile pe numele său de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunal. Risipiceanu a fost arestat după ce Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că vecinul său a participat la violarea Luizei Melencu. Se pare că violul s-ar fi petrecut în perioada în care Luiza Melencu stătea sechestrată în locuința din Caracal a lui Dincă, transmite Antena 3.

Familiile celor două fete trăiesc cu speranța că tinerele sunt în viața și se văd neputincioase în cazul dispariției lor. Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a răbufnit pe pagina de facebook.

“Nemernicii de la 112 nici nu au fost audiati la plangerea mea penala fata de batjocorirea Alexandrei in schimb m-au chemat pe mine sa dau explicatii pentru ca le-am facut plangere penala operatorilor 112 si sefului STS!!!! TE IUBIM INGERUL NOSTRU SI TE VOM GASI!!!

Romanilor treziti-va! Pentru romanii care uita atat de usor si functionarii care ne umilesc familiile, protejeaza INTERLOPII si pe DINCA si-i repun in functii pe COMPLICII ACESTUIA voi pune pentru prima data inregistrarea audio cu Alexandra la 112!!! Imi dau lacrimile de cate ori o ascult. Insa UNII decidenti par sa nu aiba suflet sau Dumnezeu! Si nu le pasa sau INTERESUL este prea mare. Probabil copiii lor sunt in siguranta. Oare pentru cat timp?!!”, a postat Alexandru Cumpănașu.

Urmăriți Impact.ro și pe