Ultimă oră! Ce le răspunde Gabriela Firea bucureștenilor care nu au apă caldă

Madlen Moraru 28.07.2020, 17:19
Ultimă oră! Ce le răspunde Gabriela Firea bucureștenilor care nu au apă caldă

Gabriela Firea a făcut un anunț de ultimă oră pentru locuitorii din Capitală care nu au apă caldă. Situația este una care se petrece în plinp pandemie cu noul virus. Declarațiile făcute marți de primarul general din București au avut și caracterul de a-i înfuria pe cei care se confruntă cu această problemă de câteva zile.

Ultimă oră! Ce transmite Gabriela Firea pentru locuitorii din Capitală care nu au apă caldă

Lipsa apei calde curente este o problemă cu care se confruntă locuitorii din Capitală. În plină pandemie de coronavirus, cetățenii nu pot utiliza apă caldă pentru cele necesare în locuință. Cu o situație similară se confruntă și locuitorii dintr-o comună argeșeană, unde nu există deloc apă curentă. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a susținut marți că bucureștenii se confruntă cu sistarea temporară de apă caldă din cauza a CET Sud. Aceasta a mai susținut că este o decizie ce a fost luată recent de către Ministerul Energiei.

Gabriela Firea a anunțat ce se întâmplă în Capitală, după ce a fost semnalată lipsa apei calde de către un număr de locuitori

Gabriela Firea a susținut că motivul pentru care s-a sesizat lipsa de apă caldă este strâns legat de decizia luată de această entitate guvernamentală. Totodată, vina a mai fost aruncată și pe o defecțiune de la Termoenergetica. Problema e una ce afectează sectoarele 2 și 3 din București, fiind vorba despre mii de bucureșteni care nu au apă caldă. Mai exact, problema a fost sesizată în nu mai puțin de 1800 de imobile din Capitală. Mai mult, problema e una care datează încă de sâmbătă, din spusele cetățenilor nemulțumiți.

Anunțul primarului general

“Din nefericire, CET Sud, care aparţine de Ministerul Energiei, o entitate a Guvernului, a oprit pentru revizie, întâi a spus că a o lună, dar a prelungit această perioadă. Prin urmare apa caldă ajunge de la distanţe foarte mari şi iată că din această cauză sunt probleme cu alimetarea cu apă caldă a bucureştenilor”, a susținut Gabriela Firea, potrivit celor de la Mediafax.

„Au lucrat colegii noştri de la Termoenergetica inclusiv azi-noapte şi mi-au dat mesaj foarte de dimineaţă. Ne-am şi întâlnit într-un grup de lucru. Vor ca azi să încarce întreaga instalaţiei şi să se rezolve această problemă”, a mai completat edilul Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe