Ultimă oră! Ce au pățit fetele care au bătut și au umilit o minoră în Târgu Jiu

Stan Filon 07.09.2020, 16:25
Ultimă oră! Ce au pățit fetele care au bătut și au umilit o minoră în Târgu Jiu

Un filmuleț apărut pe rețelele de socializare a șocat opinia publică! O elevă în vârstă de 13 ani este umilită și bătută de alte patu fete, iar imaginile au ajuns pe Internet. Filmarea a scandalizat opinia publică, care cere pedepsirea celor patru agresoare.

O fată de 13 ani a fost bătută și umilită de alte patru minore în Târgu Jiu

Imaginile cu cele patru fete, şi ele minore, care o lovesc pe adolescentă de 13 ani au devenit imediat virale în mediul online. Copila a fost umilită minute în șir, de faţă fiind şi un băiat. Înregistrarea a fost făcută chiar de băiatul prezent la fața locului, însă nici acesta nu a intervenit în niciun fel pentru a opri agresiunea. Acesta a recunoscut, într-un final, că ceea ce s-a întâmplat nu este tocmai în regulă, însă fata de 13 ani fusese deja bătută și umilită.

Mai mult de atât, se pare că două dintre agresoare erau prietene de ani de zile cu fata bătută. Tânăra umiltă și bătută a mers acasă, dar nu le-a spus nimic părinților săi. Aceasta însă a mărturisit totul de-abia după ce imaginile au făcut furori pe Internet.

O fată de 13 ani a fost bătută și umilită de alte patru minore în Târgu Jiu
O fată de 13 ani a fost bătută și umilită de alte patru minore în Târgu Jiu

Polițiștii i-au amendat pe părinții fetelor agresive

Pe fir au intrat însă și autoritățile, care au deschis un dosar pentru a se descoperi exact ce s-a întâmplat. Cele patru eleve minore și ele au avut de dat explicaţii în fața poliţiştilor şi a asistenţilor de la Protecţia Copilului.

Incidentul șocant a avut loc la Târgu Jiu și vine chiar cu câteva zile până la deschiderea școlilor. Cele patru tinere care au agresat-o pe fată sunt anchetate pentru lovire şi alte violențe. Mai mult de atât una dintre agresoare i-a luat fetei bătute și haina, ceea ce ar putea să-i aducă și o acuzație de tâlhărie.

Momentan, cei care au tras ponoasele au fost părinții agresoarelor, care au fost amendați cu câte 500 de lei. Sancțiunea a fost aplicată în baza Legii nr.61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

La începutul anului 2020, un alt caz a atras atenția publicului, după ce părinții unui copil agresat la școală a chemat instituția de învătământ să răspundă în instanță. Școala 181 din Capitală a fost acționată în instanță de părinții unui copil de 11 ani care a fost victimă a bullying-ului. Acesta a fost bătut de un coleg de școală și a ajuns chiar la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Părinții copilului bătut s-au îndreptat împotriva școlii și au cerut în instanță daune de 15 mii de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...