Ultima imagine cu cei doi bărbaţi ucişi la Oneşti, sfâşietoare. Ce au făcut victimele în ultimele clipe de viaţă

Stan Filon 03.03.2021, 11:15
Ultima imagine cu cei doi bărbaţi ucişi la Oneşti, sfâşietoare. Ce au făcut victimele în ultimele clipe de viaţă

România este încă în stare de șoc după ce doi bărbați au fost uciși de un pensionar de 68 de ani, la Onești! După cazul Caracal, când o adolescentă a sunat la poliție să spună că a fost răpită, iar polițiștii au bâjbâit ore întregi, deși victima le-a dat detalii prețioase, acum cazul parcă s-a repetat, cumva. Agresorul i-a anunțat pe polițiști unde este și ce are de gând să facă, însă aceștia au ”negociat” cu el până când criminalul și-a ucis victimele. Acum a apărut ultima fotografie cele două victime în viață.

Imaginea sfâșietoare cu cei doi bărbați uciși la Onești

Pensionarul de 68 de ani din Onești a îngrozit România, după ce a pătruns în apartamentul său pe care l-a pierdut acum 10 ani, în urma unei decizii judecătorești. A găsit doi muncitori care renovau apartamentul. I-a luat ostateci,a sunat la poliție și a spus că vrea 300 de mii de euro, în schimbul vieții celor doi.

La fața locului au venit mulți polițiști care au încercat să-l calmeze, dar bărbatul nu avea de gând să se liniștească. I-a ucis pe cei doi muncitori, după câteva ore în care a vorbit cu oamenii legii. Polițiștii au intrat în apartament și l-au împușcat în picioare, dar după ce acesta îi înjunghiase mortal pe cei doi bărbați. Unul avea 38 de ani, iar celălalt 55.

Imaginea sfasietoare cu cei doi barbati ucisi la Onesti
Imaginea sfasietoare cu cei doi barbati ucisi la Onesti

Cinci ore au negociat polițiștii cu pensionarul criminal

”Primul apel care a sosit la dispecerat la 112 a fost la ora 11:47 de către un bărbat care a sesizat că are o problemă din cauza unui litigiu, ameninţând că o să folosească un cuţit. Apelul a fost transferat de către STS la poliţie, însă la momentul preluării apelului acesta s-a întrerupt. Cu toate acestea, operatoarea de la poliţie a transferat apelul către colegii din teren. În urma informaţiilor primite, primul echipaj ajuns la faţa locului la 11:52, respectiv la cinci minute după sesizare.

La ora 11:55, în urma raportării efectuate de poliţiştii de la faţa locului s-a dispus constituirea unei grupe operative, formată din 17 poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău, Serviciului de Ordine Publică, un negociator, precum şi o echipa de intervenţie din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Bacău. Totodată, la faţa locului s-a deplasat şi adjunctul şefului Poliţiei municipiului Oneşti, precum şi alţi poliţişti din cadrul acestei structuri. Au fost informaţi şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti, care au ajuns la faţa locului”, a spus comisarul şef de poliţie Gheorghe Cristian, director adjunct al Direcţiei Investigaţii Criminale.

Se rugau pentru o minune

Spre după-amiază, la ora 16.55, s-a produs un declic, moment în care unul dintre ostatici l-a lovit pe agresor. Apoi, bărbatul a început să lovească.

”În jurul orei 16.55 s-a produs un declic, chiar dacă situaţia era sub control între negociator şi agresor. Am observat mişcarea siluetelor agresorului şi a unui ostatic în balconul apartamentului şi am auzit zgomote şi ţipete din interior, fapt care ne-au adus indicii că în interior s-a produs o agresiune”, explică negociatorul.

Acum a apărut ultima fotografie cu cele două victime de la Onești în viață. A fost făcută pe balconul apartamentului respectiv. Cei doi sunt legați cu mâinile la spate și privesc în jos. Par că se roagă pentru o minune, care însă pentru ei nu a mai venit niciodată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...