Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel. Ce spunea actorul despre ziua morții

Mihnea Tălău 29.09.2022, 23:50
Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel. Ce spunea actorul despre ziua morții

Alexandru Arșinel a încetat din viață, joi, la Spitalul Universitar de Urgență din București la vârsta de 83 de ani. El suferea de ceva timp de grave probleme de sănătate. Actorul a dezvăluit, nu cu mult timp în urmă, că are o mare dorință înainte de a muri, o rugăminte către Dumnezeu.

S-a gândit mereu la sănătatea soției sale

Arșinel a vorbit, acum câteva luni, despre discuțiile pe care le are cu Dumnezeu. S-a gândit mereu la sănătatea soției sale, Marilena Arșinel, care a rămas imobilizată în scaun cu rotile în urma unui accident nefericit, petrecut în scara blocului. Soția actorului a căzut și s-a lovit puternic la cap.

„I-aș spune: Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lume, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: ‘Doamne, ajută-mă. Și te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă puțin mai bine. Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine’”, a spus actorul cu lacrimi în ochi.

”Doamne, te-ai ținut de cuvânt”

Alexandru Arșinel a considerat și a crezut cu tărie că Dumnezeu l-a ajutat mereu și l-a scos din multe încurcături. Totuși, când vine vorba despre soția lui, a primit lovituri grele când aceasta s-a îmbolnăvit.

„I-aș spune: Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lume, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi Doamne, ajută-mă.

Te rog, ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta, în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine!”, a spus Alexandru Arșinel într-un podcast.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...