Ucigașul polițistului din Timis s-a sinucis în penitenciar: ce s-a întâmplat în celula lui

Alexandru Ioanid 10.06.2019, 11:04
Ucigașul polițistului din Timis s-a sinucis în penitenciar: ce s-a întâmplat în celula lui

Marcel Lepa, bărbatul care era arestat preventiv pentru uciderea unui polițist din Timiș aflat în misiune, s-a sinucis în spatele gratiilor. Reprezentanții penitenciarului din Timișoara susțin că el s-ar fi spânzurat.

Marcel Lepa a fost găsit mort în celula sa, luni, în jurul orei 6:30. Medicii au fost chemați imediat la fața locului, dar manevrele de resuscitare nu au dus la niciun rezultat.

Reprezentanții penitenciarului susțin că bărbatul s-ar fi spânzurat. El era singur în celula penitenciarului de pe strada Popa Șapcă din Timișoara.

Ce s-a întâmplat în celula bărbatului care a ucis un polițist din Timiș

Prima confirmare oficială a decesului lui Marcel Lepa a venit chiar de la reprezentanții penitenciarului

”Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112”

Penitenciarul Timișoara
Ucigașul polițistului din Timiș

Reprezentanții închisorii susțin că a fost demarată și o anchetă internă, dar nu e clar dacă se poate descoperi ceva în plus. Mai ales că deținutul se afla singur în celulă.

„În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15. În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”

Penitenciarul Timișoara

Marcel Lepa urma să fie judecat pentru omor

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist aflat în misiune în județul Timiș, a fost audiat de procurori și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

El susține că nu a vrut să-l omoare pe agent. „Îmi pare rău, n-am vrut să-l omor”, a spus bărbatul în fața anchetatorilor.

Se pare că bărbatul se temea pentru viața lui. Pe perioada în care a fost spitalizat, el a refuzat mâncarea, susținând că îi este frică să rămână singur în baie cu agenții care-l păzeau.

El risca ani grei de închisoare după ce l-a ucis pe polițistul Cristian Amariei, aflat în misiune în județul Timiș. Marcel Lepa, în vârstă de 47 de ani, era dat în urmărire națională pentru tâlhărie.

Urmăriți Impact.ro și pe