Uber vs Bolt. Ce oferă șoferilor din rețea cele două mari companii

Daria Petrescu 19.09.2020, 09:36
Uber vs Bolt. Ce oferă șoferilor din rețea cele două mari companii

De câțiva ani, Uber a devenit una dintre cele mai apreciate companii de călătorie, ca și Bolt, de altfel. Nu există o mare diferență între cele două. În cazul în care îți dorești să devii șofer la una dintre cele două companii, trebuie să știi că sunt anumite beneficii. Iată ce oferă șoferilor din rețea cele două mari companii.

Ce oferă șoferilor din rețea cele două mari companii

Uber este o companie multinațională americană de călătorie. Compania oferă servicii care includ călări peer-to-peer, servicii de călătorie, livrare de alimente (Uber Eats) și un sistem de micromobilitate cu biciclete electrice și scutere. Pentru cei care vor să devină șoferi pe Uber, trebuie să știe că salariul este primit săptămânal și asta în funcție de cursele pe care le ai într-o zi.

Astfel că, suma pe care o câștigi pentru fiecare cursă este influențată de următorii factori:

-Atunci când oferta este disponibilă, este bine să ai un număr fix de curse, într-o anumită perioadă, pentru a câștiga în plus.

– Primești câștiguri suplimentare pentru cursele din anumite zone în timpul orelor de vârf. Acesta este unu dintre cele mai importante avantaje Uber.

-câștigurile tale sunt depuse în fiecare săptămână. Primești plata ușor.

-Aplicația va afișa suma pe care trebuie s-o încasezi de la client și calculează comisionul Uber. Când primești numerar, ești plătit(ă) de îndată ce finalizezi cursaCum se folosește aplicația Uber

– Pentru a descărca aplicația, accesează App Store sau Google Play. Ai nevoie doar de o adresă de e-mail și un număr de telefon

-Poți comanda o mașină din browser sau din aplicația Uber.

Poți urmări pe hartă traseul parcurs

-Deschide aplicația și introdu destinația în caseta „Încotro?”.  Confirmă locul de preluare, apoi apasă din nou pe „Confirmă” . Ți se va găsi imediat un șofer în apropiere.

-Poți urmări pe hartă traseul parcurs. Când mai au câteva minute, așteaptă-i la locul de preluare.

-Atunci când ai comandat un Uber asigură-te că te urci în mașina corectă. Compară numărul de înmatriculare, marca și modelul mașinii, precum și fotografia șoferului cu informațiile afișate în aplicație.

-nu urca niciodată într-o mașină dacă aceasta sau identitatea șoferului nu corespunde cu detaliile din aplicație

Mașinile Uber pot fi comandate doar prin intermediul aplicației

– Atunci când bine vora de plată, lucrurile sunt foarte simple. Folosește numerar sau o metodă de plată, cum ar fi cardul de credit sau soldul Uber Cash.   Achiți ușor când ajungi la destinație. Ai mai multe opțiuni în funcție de regiune.

Cum funcționează Bolt

Bolt este destul de asemănătoare cu Uber. Sunt două dintre cele mai accesate variante online, atunci când vrei să ajungi rapid la destinație. Ca șofer, poți conduce doar câteva ore pe săptămână sau mai mult. Fără program fix, conduci cât vrei și ești plătit săptămânal

Astfel că, mai jos găsești cele mai importante aspecte de care să ții cont când vrei să devii șofer partener.

-trebuie să ai atestat profesional de conducător auto profesionist

– ai nevoie să conduci o mașină în 4 uși, nu mai veche de 15 ani;

– nu trebuie să ai cazier judiciar.

Pentru a deveni șofer partener Bolt trebuie să îndeplinești câteva condiții:

Să ai permis de conducere de cel puțin doi ani de zile, categoria B și minim 21 de ani

 

Urmăriți Impact.ro și pe