Twitter a declarat-o moartă pe Madonna. Fanii au rămas în șoc când au văzut anunțul: „Madonna ne-a părăsit foarte devreme”

Stan Filon 26.11.2020, 12:15
Twitter a declarat-o moartă pe Madonna. Fanii au rămas în șoc când au văzut anunțul: „Madonna ne-a părăsit foarte devreme”

Fanii Madonnei au plâns pentru vedetă, după ce s-a aflat că aceasta a murit. Au curs râuri de mesaje de condoleanțe pe Twitter, până s-a aflat că vedeta este bine-merci, iar numele său a fost confundat de Twitter cu Maradona, celebrul fotbalist care a murit  miercuri.

Rețeaua de socializare Twitter a declarat-o moartă pe Madonna

Numele Madonnei a urcat brusc în topul căutărilor pe Twitter, pentru că unii utilizatori au crezut că ea este cea care a murit, fiind făcută o confuzie între Maradona și Madonna. Fanii reginei popului au citit greșit numele Maradona și au postat pe rețelele sociale valuri de mesaje prin care își exprimau tristețea.

Până să-și dea seama că cel care murise este Diego Maradona, mulți fani au anunțat dispariția mult prea devreme a  Madonnei. „Nu, Madonna ne-a părăsit foarte devreme”, spune unul dintre numeroasele tweet-uri care circula pe rețeaua de socializare împreună cu o poză a vedetei.

Maradona a murit in urma unui atac de cord
Maradona a murit in urma unui atac de cord

Gafa uriașă nu a scăpat netaxată de internauți

„Aproape am avut un atac de cord când am văzut pe Twitter valurile de mesaje despre presupusa moarte a Madonnei”, a scris un utilizator al rețelei de socializare și despre care sperăm doar să fi exagerat.

Gafa uriașă nu a scăpat netaxată, iar internauții s-au întrecut în glue care mai de care. „Tendințele Twitter de astăzi îmi arată că în lume există trei tipuri de oameni: cei care îl iubesc pe Maradona, cei care îl urăsc pe Maradona și dislexicii care îl confundă cu Madonna”, se arată într-o postare.

„Madonna a văzut că au ucis-o … Madonna a văzut că cei de pe Twitter au dislexie și Maradona a murit”, spune un alt Tweet.

Cel care a decedat a fost însă legenda fotbalului mondial Diego Armando Maradona, care a suferit un atac de cord. Fostul fotbaist de llegendă suferise în urmă cu trei săptămâni o operație pe creier, după ce medicii i-au descoperit un cheag de sânge, iar acum încă se refăcea după operație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...