Tudor Chirilă şi Florin Piersic jr, într-un film cu mari actori de la Hollywood. Trailer-ul a ajuns pe net. Video

Stan Filon 14.05.2021, 08:58
Tudor Chirilă şi Florin Piersic jr, într-un film cu mari actori de la Hollywood. Trailer-ul a ajuns pe net. Video

Tudor Chirilă şi Florin Piersic jr au filmat alături de mari vedete de la Hollywood pentru un film care se anunță un adevărat succes! Trailer-ul filmului “The Protégé” a fost deja lansat, iar fanii așteaptă pelicula cu sufletul la gură, mai ales că este pus în scenă de Martin Campbell, care a mai regizat și “The Expendables”, “James Bond -Casino Royale”, dar și “Masca lui Zorro”.

Tudor Chirilă şi Florin Piersic jr, într-un film cu mari actori de la Hollywood

Producţie “The Protégé” a fost filmată în România şi apar actori precum Florin Piersic Jr., Tudor Chirilă, George Piştereanu şi Cosmin Dominte, dar și Michael Keaton şi Samuel Jackson. Pelicula se anunță a fi un devărat succes, la care a pus umărul și directorul de imagine care şi-a pus amprenta pe Star Wars.

Filmul “The Protégé” este făcut de Frame Film, producătorii serialului Las Fierbinţi, iar filmările au avut loc în Bucureşti şi Snagov, în perioada ianuarie-martie 2020, timp de 10 săptămâni. De filmări s-au ocupat peste 200 de tehnicieni români şi peste 100 de figuranţi. Filmul se va lansa pe data de 20 august.

Un film cu și despre criminali plătiți

O parte din acţiunea filmului a avut loc în Bucureşti. În Capitală au fost recreate decoruri din Laos, Vietnam sau Londra. În film apar şi actori cunoscuţi precum Michael Keaton(“Birdman”, “Batman”, “Robocop”), Samuel L Jackson (“Jurassic Park”, “Good Fellas”, “Pulp Fiction”) şi Maggie Q (“Designated Survivor”, “Divergent”, “Mission Impossible 3”).

Directorul de imagine este este David Tattersal, directorul de imagine al filmelor Star Wars scrise şi regizate de George Lucas (“Ameninţarea Fantomei” – 1999 , “Attack of the clones” – 2002 şi “Revenge of the Sith” – 2005).

Frame Film, producătorii Las Fierbinţi, se ocupă în prezent şi de o altă producţie internaţională, un serial cu o desfăşurare impresionantă de forţe, filmat integral în România, Django.

Scris de Richard Wenk (“The Equalizer 2”, “The Expendables”),“The Protégé” (titlul de lucru a fost “The Asset”) este centrat pe povestea unei tinere pe nume Anna (Maggie Q), salvată în copilărie de legendarul asasin Moody (Samuel Jackson) şi antrenată pentru a deveni unul dintre cei mai buni asasini plătiţi din lume.

Când Moody estea asasinat, Anna se reactivează și îl caută pe criminalul mentorului său pentru a se răzbuna. Totul se transformă într-un joc de seducţie şi dominare împotriva unui criminal enigmatic jucat de celebrul actor Michael Keaton.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...