Trucurile de pe WhatsApp de care nici nu știai. Românii trebuie să le afle cât mai repede

Nicu Stan 15.04.2021, 11:42
Trucurile de pe WhatsApp de care nici nu știai. Românii trebuie să le afle cât mai repede

Trucurile de pe WhatsApp de care nici nu știai. Românii trebuie să le afle cât mai repede. WhatsApp, platformă deținută de Facebook, numără nu mai puțin de două miliarde de utilizatori.

Trucuri pe care le are WhatsApp și de care tu nu știai. Cum poți urmări un prieten

Mai multe trucuri sunt disponibile pe WhatsApp, însă mulți utilizatori nu știu de ele. WhatsApp, în ciuda problemelor pe care le are, este extrem de utilizat. Aplicația companiei Facebook numără peste două miliarde de utilizatori în întreaga lume, un număr uluitor.

De asemenea, WhatsApp are o mulțime de funcții interesante de care probabil mulți utilizatori nu au habar.

Cum trimiti locatia pe WhatsApp
Cum trimiti locatia pe WhatsApp

WhatsApp îți poate trimite și locația

Pentru cei care nu știu, WhatsApp îți poate trimite și locația, nu permite doar să trimiți fotografii și videoclipuri către contacte sau să partajezi un contact sau un document.

Trimiterea locației este foarte utilă dacă te întâlnești cu un prieten undeva. optarea pentru “Distribuie locația live”, va permite contactului tău să-ți vadă locația live, în timp real, pe durata aleasă, astfel încât să te poată urmări unde ești. Duratele sunt stabilite la 15 minute, o oră sau opt ore.

Cum trimiți locația

Pentru setarea pe iOS, trebuie să te duci la Chat, apoi la un chat specific și atingi ”+” în partea stângă a casetei de mesaj. După asta mergi la locație – distribuie locația live și selectezi intervalul de timp. Pe Android, te duci tot la Chat, alegi un anumit chat, apeși pe agrafa din partea dreaptă a casetei de mesaj și pe locație. Partajezi locația live și selectezi intervalul de timp.

Pentru a-ți ușura munca atunci când vrei să cauți un mesaj sau o conversație, în partea de sus a tuturor chaturilor pe iOS există o bară de căutare. Pe Android, există o pictogramă de căutare.

Cum cauți ceva pe care nu mai știi cum să îl găsești în mesaje

Poți introduce orice în bara de căutare, oraș, adresă, cuvânt și toate chat-urile cu acel cuvânt vor apărea mai jos ca mesaje specifice. Dai click pe un rezultat anume și ajungi la ce căutai.

WhatsApp nu este bun doar pentru mesaje instantanee, poate fi folosit și pentru apeluri video și vocale. Apelurile WhatsApp folosesc conexiunea la internet. Trebuie să te duci la chaturi, alegi un chat și apeși pictograma de apel sau pictograma video din colțul dreapta sus.

Cui trimiți cele mai multe mesaje

De asemenea, pe WhatsApp există o modalitate de a afla persoanele cărora le trimiți cele mai multe mesaje și cât spațiu de stocare ocupă fiecare persoană, printre altele.

Și pe iOS, și pe Android, trebuie să mergi la setări, apoi la utilizare date și stocare, se dă click apoi pe utilizare stocare și selectezi un contact.

Urmăriți Impact.ro și pe