Trucul secret de pe WhatsApp. Cum poţi citi mesajele fără să apari online

Ana Anitoiu 04.12.2021, 10:49
Trucul secret de pe WhatsApp. Cum poţi citi mesajele fără să apari online

Un truc secret de pe WhatsApp te ajută să citești mesajele din aplicație fără să apari online, adică fără ca persoanele care ți le-au trimis să afle că le-ai văzut și că ai ales să nu reacționezi la ele. Astfel, poți evita apariția unor conflicte. Trebuie doar să ai un telefon cu Android și să urmezi câțiva pași foarte simpli.

Cum poţi citi mesajele de pe WhatsApp fără să apari online

Primul pas este să te asiguri că ai cea mai nouă versiune de WhatsApp. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesezi Magazinul Play și să o actualizezi, dacă este necesar. Al doilea pas este întoarcerea la ecranul principal al telefonului mobil.

Apoi, trebuie să ții degetul pentru câteva secunde pe o parte goală a ecranului. Va apărea posibilitatea de a selecta opțiunea widget-uri. Odată selectată, vor fi afișate toate widget-urile de pe telefonul mobil. Trebuie să cauți unul cu titlul WhatsApp.

În final, trebuie să apeși pe el și fără să-l eliberezi să-l tragi pe ecran. În acest fel, toate mesajele de pe WhatsApp vor apărea în acest widget și nu va mai fi nevoie să intri în aplicație și să apari online ca să le poți citi.

Atenție! Este recomandat să plasezi acest widget pe un ecran gol al telefonului mobil, ca să îi poți mări dimensiunea și să vezi mai bine mesajele de pe WhatsApp fără ca cei care le-au trimis să știe că le-ai citit.

Truc WhatsApp. Cum poti citi mesajele fara sa apari online
Un truc, disponibil pentru aplicatia WhatsApp

Cum poți să folosești WhatsApp pe laptop fără să ai nevoie de telefonul mobil

De asemenea, noua versiune a aplicației WhatsApp le permite utilizatorilor săi să folosească serviciul de mesagerie pe laptop fără să mai aibă nevoie de un telefon mobil. Totuși, există o condiție pe care trebuie să o îndeplinești dacă vrei să beneficiezi de această noutate adusă de către dezvoltatori.

Mai exact, ca să poți folosi WhatsApp pe laptop fără să ai nevoie tot timpul de telefonul mobil, trebuie ca mai întâi să scanezi un cod QR ca să înregistrezi aplicația. După ce faci acest lucru, poți folosi serviciile de mesagerie fără să mai ai nevoie de telefon.

Printre modificările aplicației WhatsApp se numără și una referitoare la stickere. Schimbarea le dă posibilitatea utilizatorilor să selecteze „autocolante” contextuale, ce le sunt sugerate în timp ce scriu mesaje.

„Am construit această funcție cu securitatea în minte, așa că stați liniștiți pentru că WhatsApp nu poate să vă vadă căutările, iar mesajele personale sunt protejate întotdeauna prin criptare end-to-end”, au precizat reprezentanții companiei Meta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...