Trucul rapid prin care să dezaburești instant geamul mașinii. N-o să mai ai deloc probleme iarna aceasta dacă respecți asta

Stan Filon 30.11.2020, 17:21
Trucul rapid prin care să dezaburești instant geamul mașinii. N-o să mai ai deloc probleme iarna aceasta dacă respecți asta

Trucul rapid prin care să dezaburești instant geamul mașinii. Iarna vine cu multe probleme pentru șoferi. După ce că aceștia trebuie să se trezească mai devreme pentru a merge la locul de muncă, deoarece trebuie să ia în calcul și deszăpezirea mașinii și dezghețarea parbrizului, se mai confruntă cu o problemă. Când cred că sunt gata de plecare spre serviciu, realizează că parbrizul lor este aburit și nu văd nimic prin el.

Cum să-și dezaburești instant geamul mașinii

Ei bine, avem soluția pentru problema ta. Iată cum poți să previi aburirea parbrizului din mașina ta cu un truc foarte simplu, dar extrem de eficient. Pentru acest…dispozitiv ai nevoie de trei lucruri. O șosetă, două mâini de nisip pentru pisici și un tub, inel de carton. Cel rămas de la hârtia igienică este foarte bun.

Ei bine, după ce ai cele trei igrediente magice, trebuie să introduci nisipul special pentru pisici în șoseta respectivă, folosind tubul de la hârtia igienică, care ține șoseta desfăcută pentru a putea trece nisipul. Este un lucru foarte cunoscut, cel puțin printre iubitorii de feline, că nisipul acela special absoarbe foarte bine umezeala.

Cum sa dezaburesti parbrizul
Cum sa dezaburesti parbrizul

Nu vei mai pierde timp așteptând ca parbrizul tău să se dezaburească

După ce ai construit dospozitivul respectiv, acesta trebuie amplasat lângă parbriz, undeva pe bordul mașinii. Chiar dacă vecinii sau colegii de serviciu te vor privi cel puțin ciudat, nu contează, deoarece nisipul de pisică va absoarbe foarte bine umezeala din mașină, iar a doua zi, când vecinii vor pierde timp prețios pentru a aștepta dezaburirea parbrizului, tu vei pleca de pe loc fără probleme.

Șoseta respectivă va munci ca o sclavă pentru tine, toată noaptea, și va atrage non stop umezeala din mașină, astfel încât dimineața să nu mai ai parbrizul aburit. Trebuie menționat faptul că atunci când nisipul se va umple de apă, va trebui schimbat cu unul proaspăt.

Apa cu oțet face minuni pentru parbriz

O altă metodă prin care îți poți păstra parbrizul curat, fără ca acesta să se mai aburească este să combini apă cu oțet și să-l ștergi cu o cârpă înmuiată în această soluție ieftină și foarte eficientă.

Specialiştii mai recomandă pornirea motorului şi a ventilatorului la maximum pe o temperatură ridicată. “După ce se porneşte motorul maşinii, ne asigurăm că maşina este scoasă din viteză, şi se porneşte ventilatorul, la maximum, pe o temperatură ridicată. Grătarele trebuie îndreptate către geamurile laterale pentru a grăbi dezgheţarea acestora în dreptul oglinzilor”, a explicat ing. Răzvan Cadar, pentru Adevarul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...