Trucul perfect pentru spălarea geamurilor. Îl vei folosi doar de două ori pe an

Badea Violeta 16.01.2023, 10:34
Trucul perfect pentru spălarea geamurilor. Îl vei folosi doar de două ori pe an

Spălarea geamurilor poate fi o corvoadă de temut, iar produsele pe care le găsești în magazine nu prea dau roade. Însă, de acum înainte, îndepărtarea acelor dungi încăpățânate de pe interiorul și exteriorul sticlei transparente nu îți va mai da bătăi de cap. Iată trucul care te va scăpa definitiv de această problemă!

Cum să cureți geamurile. Trucul pe care îl vei adora

Urmele de mâini ale copiilor, urmele de nas ale câinilor, praful și murdăria care se adună la fiecare câteva zile, sunt doar câteva motive pentru care geamurile tale sunt tot timpul murdare, indiferent de cât de des le cureți.

Şi, aşa cum probabil că ai observat deja, porodusele din comerț pot lăsa în urmă dungi enervante, punându-te într-o situație mai rea decât înainte de curățare. Nu îți face griji! Noi avem soluția pentru problema ta. Aceste produse naturale te vor surprinde și îți vor curăța ferestrele, făcându-le ca noi.

Citește și Alimentul care ajută la curăţarea plămânilor. E considerat o minune a naturii!

Truc folosit pentru curatarea geamurilor
Truc folosit pentru curatarea geamurilor
  • Oțet

Oțetul funcționează perfect. Este un produs pe care fiecare gospodină trebuie să-l aibă în casă. Deși, de cele mai multe ori, acesta este folosit la prepararea diferitelor salate, oțetul are multe alte întrebuințări.

De exemplu, el curăță perfect ferestrele. Amestecă un pahar de oțet și două linguri de acid citric. Soluția obținută va îndepărta simplu și rapid petele și dungile de pe geamuri.

  • Apă distilată

Mineralele din apa dură lasă dungi pe geamuri. Dacă apa de la robinet este dură, ar putea fi dificil să scapi de ferestrele cu dungi. În schimb, încearcă să folosești apa distilată pentru un rezultat excelent.

  • Amidon

La fel de bine funcționează și amodonul, spun specialiștii. Adaugă două linguri de amidon de porumb în 700 ml de apă fierbinte și amestecă foarte bine ca să nu se formeze cocoloașe.

Toarnă soluția obținută într-un recipient cu pulverizator. Mai departe, folosește lichidul pe geamuri, apoi șterge-le cu o cârpă din microfibră. Acest amestec simplu va reda strălucirea ferestrelor tale.

Citește și Semnul care arată clar că mașina de spălat are nevoie de o curățare profundă. Primul detaliu la care trebuie să fii atent!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...