Trucul genial care scade instant facturile. Toți românii trebuie să-l încerce iarna aceasta. Efectul este neașteptat

Badea Violeta 02.10.2022, 12:11
Trucul genial care scade instant facturile. Toți românii trebuie să-l încerce iarna aceasta. Efectul este neașteptat

Te întrebi cum să economisești bani la factura de gaz? Atunci te afli în locul potrivit. Noi venim în ajutorul tău cu un truc genial care te va ajuta să reduci considerabil costurile. Trebuie să-l încerci neapărat în această iarnă. Este simplu, nu implică mari eforturi, iar efectul său este garantat.

Cum îți poți reduce factura la gaze. Trucul pe care puțini îl cunosc

Prețurile tot mai mari la gaze și energie îi îngrijorează pe mulți. Oamenii se gândesc deja cu groază la lunile reci și la facturile urișe care-i așteaptă. Dar, din fericire, există un truc care te ajută să reduci considerabil consumul la gaz.

Potrivit specialiștilor din domeniu, izolarea necorespunzătoare a blocurilor poate cauza pierderi extrem de importante de căldură și asfel caloriferul va trebui să funcționeze mai mult timp pentru a suplini această pierdere.

Ei bine, noi avem o rezolvare pentru această problemă. Oricine o poate încerca, mai ales că nu este deloc costisitoare. Tot ceea ce trebuie să faci este să aplici folii de aluminiu pe perete, mai exact în spatele caloriferului. Da, ai auzit bine!

Care este explicația? Ei bine, folia de aluminiu are capacitatea de a redirecționa căldura înapoi în locuință. Astfel, aceasta nu se mai opri în peretele rece.

Folia de aluminiu este termoizolantă și foarte rezistentă la temperaturile ridicate. În plus, aluminiul este un bun conductor pentru căldură, dar și pentru electricitate.

De ce este bine sa pui folie de aluminiu pe perete
De ce este bine sa pui folie de aluminiu pe perete

La ce mai poți folosi folia de aluminiu

Folia de aluminiu reține căldura și nu doar atât. Ea are o listă foarte lungă de utilizări în gospodărie. De exemplu, folia de aluminiu îmbunătățește călcatul hainelor.

Cu ajutorul ei, poți grăbi acest proces. Tot ceea ce trebuie să faci este să tapetezi masa de călcat cu folie de aluminiu. În loc să absoarbă căldura și umezeala, așa cum face în mod normal capacul mesei de călcat, folia va reține căldura și umezeala în jurul hainei tale.

În plus, dacă ai un articol vestimentar care nu poate fi călcat, cum ar fi un pulover tricotat, poți folosi aceeași metodă pentru a elimina orice riduri de pe el

De asemenea, folia de aluminiu te poate ajuta să-și cureți bijuteriile de argint. Pur și simplu căptușește interiorul unui bol mic cu folie de aluminiu și umple-l cu apă caldă, o lingură de sare, o lingură de bicarbonat de sodiu și o linguriță de detergent de vase. Așează bijuteriile înăuntru, lasă-le să stea timp de 10 minute și ar trebui să iasă ca și noi.

Citește și Cum trebuie să îți pregătești hainele de purtat pentru sezonul rece. Greșeala pe care o fac multe românce atunci când spală articolele din lână!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...