Trucul cu ulei de măsline și bicarbonat de sodiu. Face miracole

Stan Filon 21.10.2020, 15:30
Trucul cu ulei de măsline și bicarbonat de sodiu. Face miracole

Vă prezentăm trucul cu ulei de măsline și bicarbonat de sodiu care va face minuni pentru tenul tău! Trebuie să pui bine rețeta, deoarece o vei folosi de multe ori de-acum încolo, iar prietenele tale o vor vrea și ele.

Masca de ulei de măsline și bicarbonat de sodiu face minuni pentru tenul tău

Uleiul de măsline amestecat cu bicarbonatul de sodiu face minuni pentru curăţarea tenului. Tot ce trebuie să faci este să te masezi cu acest amestec. Tenul va rămâne curat și catifelat.

Dar cum se prepară această mască 100% naturală? Ei bine, tot ce trebuie să faci este să amesteci o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu o linguriţă de ulei de măsline şi masează-te bine pe faţă.

Masca de ulei de masline si bicarbonat de sodiu face minuni pentru tenul tau
Masca de ulei de masline si bicarbonat de sodiu face minuni pentru tenul tau

Impuritățile și pielea moartă vor dispărea, lăsându-ți un ten strălucitor și mult mai sănătos

Vei putea observa îmbunătățiri reale ale modului în care pielea ta arată. Pentru asta, este nevoie să folosești acest tratament de trei ori pe săptămână, timp de o lună. Rezultatele nu vor înceta să apară dacă respecții ritualul de frumusețe cu sfințenie.

Dacă ai tenul foarte gras, încearcă să îţi prepari o mască de exfoliere doar din bicarbonat de sodiu şi apă. Foloseşte această masca de exfoliere o dată pe săptămână şi tenul tău va fi mai strălucitor şi curat.

Și uleiul de cocos este foarte indicat pentru această rețetă naturală. Trebuie doar să adaugi la o lingură de bicarbonat de sociu o lingură de ulei de măsine, iar compoziția respectivă trebuie aplicată pe ten. Masează ușor tenul cu această compoziție folosind mișcări circulare, fără să apeși sau să freci. Încearcă să cureți tenul, apoi lasă pentru câteva minute pentru a acționa. Clătește bine produsul cu apă călduță.

Atenție! Aceste măști nu se aplică pe tenul cu probleme. Dacă ai un ten cu probleme, atunci trebuie să faci musai o vizită la medicul dermatolog. Dacă ai coșuri, atunci poți prepara acasă o altă mască de exoliere, de data aceasta, care are la bază tot bicarbonatul de sodiu. În plus, te scapă și e punctele negre.

Pentru a-ți prepara un exfoliant natural ai nevoie de tărâțe, bicarbonat de sodiu și apă. Toate în cantități egale. După ce ați amestecat toate aceste ingrediente, pune masca pe față și masează ușor. Apoi clătește cu apă călduță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...