EXCLUSIV

Tristețe mare în familia lui Alexandru Arșinel, la șase luni de la decesul actorului. Ce promisiune nu și-a onorat Vasile Muraru. „Nu ne-a căutat nimeni”. EXCLUSIV

Andrei Simion 08.02.2023, 21:00

Familia lui Alexandru Arșinel se pregătește de parastasul de șase luni. Cristian Arșinel, fiul regretatului actor, ne-a spus, cu tristețe, în exclusivitate pentru Impact.ro, că foștii colegi nu vor organiza un spectacol omagial, așa cum au promis.

Vasile Muraru, managerul Teatrului ”Constantin Tănase”, promisese un spectacol omagial

Alexandru Arșinel, actorul care a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, pe 29 septembrie 2022, a fost o personalitate marcantă a Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, instituție pe care de altfel a condus-o ani buni.

Din acest motiv, la câteva săptămâni de când regretatul artist s-a stins din viață, Vasile Muraru, managerul instituției, și fost coleg de scenă cu Arșinel, anunța în exclusivitate pentru Impact.ro că teatrul îi va păstra vie memoria prin organizarea mai multor evenimente, de care a avut parte, post-mortem, și Stela Popescu: „Ne gândim să organizăm mai multe evenimente în memoria lui.

Pentru noi a însemnat foarte mult, am mai spus-o. Ca și pentru acest teatru pe care l-a condus exemplar. Ne va lipsi enorm. Ne-a bucurat și pe noi, colegii lui, dar și pe spectatori, de fiecare dată. Alexandru Arșinel e acum sus, în cer, alături de doamna Stela Popescu, și de alții, și-i bucură pe îngeri. Sper să aibă grijă și de noi, cei rămași pe pământ!”.

Vasile Muraru, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de revistă din ultimii 40 de ani, în calitate de director al teatrului, s-a ocupat nu demult și de marcarea unui alt moment special, patru ani de la plecarea dintre noi a Stelei Popescu.

Mai precis, bucureștenii au fost invitați să vadă cabina actriței, dotată inclusiv cu lucrurile din garderoba ei impresionantă. A avut totodată parte și de un spectacol in memoriam, la un an de la deces, chiar pe scena unde a urcat de mii de ori pentru a-și încânta publicul.

Citește și Dramă în familia lui Alexandru Arșinel după moartea actorului. Ce se întâmplă cu soția acestuia!

Arșinel și fiii lui
Arșinel și fiii lui

Cristian Arșinel, fiul actorului: „În martie îi vom face parastasul de șase luni”

În curând, fiii regretatului actor îi vor face parastasul de șase luni, care nu va fi precedat sau urmat de vreun eveniment care să-l readucă în memoria publicului. Cristian Arșinel nu ne-a ascuns faptul că de la tragicul eveniment nu l-a mai căutat nimeni din conducerea teatrului: „Nu ne-a mai căutat nimeni.

Nu am demarat nimic în acest sens”. Cât despre parastasul de șase luni, Cristian Arșinel a menționat: „În martie îi vom face parastasul de șase luni, e așteptat să vină oricine dorește”.

Ce mare regret au colegii lui Alexandru Arșinel

Cu doar câteva săptămâni înainte de a muri, foștii colegi de teatru ai actorului urmau să-l viziteze pe Alexandru Arșinel la domiciliul lui din Cotroceni.

Au fost însă informați de familie că actorul a fost exernat de la Fundeni și internat mai apoi la Spitalul Universitar, unde a și încetat din viață.

Citește și Lovitură dură pentru familia lui Alexandru Arșinel. Un nou necaz s-a abătut asupra lor. „Sperăm să fie bine”!

Urmăriți Impact.ro și pe