Trioul feminin care ar putea prelua „imperiul lui Gigi Becali”. Patronul FCSB a explicat ce planuri are cu echipa de fotbal

Sorin Barbu 25.07.2022, 10:41

Gigi Becali este tot mai decis să se retragă din fotbal și ar putea să predea clubul FCSB celor trei fete ale sale. Omul de afaceri a dezvăluit, într-o intervenție televizată, că aceasta este una dintre strategiile pe care le gândește. A doua ar fi să vândă echipa, iar familia lui să uite de fotbal, o afacere care „toacă bani”.

Gigi Becali vrea să le dea clubul FCSB celor trei fiice ale sale

Gigi Becali este supărat că FCSB nu a câștigat niciun meci din cele trei din acest sezon, iar înfrângerea care îl poate „arde” foarte tare la buzunar este cea din partida cu Saburtalo, din turul 2 preliminar al Europa Conference League. Dacă echipa nu ajunge în grupele acestei competiții europene, FCSB va pierde aproape patru milioane de euro, bani pe care omul de afaceri din Pipera nu vrea să-i aducă din fondurile proprii. Și atunci se gândește tot mai serios să se retragă de la echipă.

Prima variantă este să vândă jucătorii și clubul. Și-a făcut calculele în așa fel încât să-și recupereze banii investiți, dar și să obțină profit. Cel care dorește să preia afacerea ar trebui să plătească aproape 20 de milioane de euro și să-și aducă jucători.

A doua soluție este una surpriză. Să cedeze clubul celor trei fete ale sale: Teodora, Alexandra și Cristina.

„O să ies din fotbal, da! Pun fetele acționari și am terminat cu astea. Încet-încet, v-am spus că o să dau clubul fetelor mele. Am două variante: ori le dau fiecăreia câte 33%, ori mă gândesc să le scap de povara asta”, a spus Becali, la Pro Arena.

Teodora Becali are 26 de ani și este fata cea mare a patronului FCSB. A studiat la Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice și a terminat și masterul în Administrarea Afacerilor, iar împreună cu soțul ei a început mai multe proiecte profitabile în imobiliare și turism.

Teodora Becali alături de soțul său
Teodora Becali alături de soțul său Mihai Theodor Mincu

Alexandra Becali are 25 de ani și este foarte activă pe rețelele sociale, iar din fotografiile pe care le postează se vede că îi plac vacanțele, hainele scumpe și mașinile de lux.

Alexandra Becali, fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera
Alexandra Becali, fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera

Cristina Becali are 20 de ani și este pasionată de fotbal. Nu-i place să se scrie despre ea, așa că evită evenimentele mondene.

Conform ultimului top Capital, Gigi Becali are o avere de aproape 425 de milioane de euro și se află pe locul 14 în clasamentul celor mai bogați români.

Urmăriți Impact.ro și pe