Trei zodii materialiste. Se gândesc numai la bani. De ele trebuie să te fereşti!

Ioana Bucur 19.01.2022, 13:13
Trei zodii materialiste. Se gândesc numai la bani. De ele trebuie să te fereşti!

Când vine vorba de bani și de cele mai ușoare moduri în care pot fi obținuți, există oameni care ar fi în stare să facă orice sacrificiu doar pentru confortul lor financiar. Potrivit astrologilor, acest principiu este cât se poate de adevărat și în cazul unora dintre cele 12 semne ale horoscopului. Dintre toate, trei zodii materialiste se disting clar. Află care sunt nativii de care ar trebui să te ferești.

Top trei zodii materialiste

Se spune că banul e ochiul dracului și că banii nu aduc fericirea, însă sunt principala preocupare a multora. Nu poți face aproape nimic în ziua de astăzi cu portofelul gol, însă asta nu înseamnă că ar trebui ca partea financiară să ne fie singurul sau cel mai important scop în viață.

Astrologii au realizat un top trei zodii materialiste. Pentru acești nativi, viața se învârte în jurul unui singur lucru.

Berbec

Berbecii își vor verifica obsesiv soldul din contul bancar. Pentru ei, dorința de a avea cât mai mulți bani este strâns legată de frica unei vieți cu neajunsuri. Le place să împartă din ce au cu persoanele dragi, oferă mici atenții la ocazii speciale, însă au mereu grijă să nu își afecteze prea tare bugetul.

Acești nativi și-au câștigat un loc și în topul celor mai mincinoase zodii. Pentru nativul Berbec, minciunile încep să apară mai ales când vine vorba despre dragoste. În mod bizar, la serviciu, în relațiile cu prietenii sau în afaceri, sunt întotdeauna sinceri și direcți.

Trei zodii materialiste
Trei zodii materialiste

Scorpion

Scorpionul este printre cele mai egoiste dintre cele 12 semne ale zodiacului. Una din sursele lor de plăcere este tocmai strânsul banilor. Spre deosebire de Berbeci, nu împart cu alții, nu sunt generoși. Când vine vorba de propriile plăceri și dorințe, sunt dispuși să dea sume fabuloase, până la ultimul leu.

Pentru nativul Scorpion, de cele mai multe ori, banii sunt echivalentul puterii și, de aceea, „a avea bani” înseamnă pentru ei și a fi respectat în societate.

Taur

La fel ca în cazul Berbecilor, cei născuți în zodia Taur trăiesc cu frica sărăciei. Cu toate că nu simt nevoia să se înconjoare cu lucruri scumpe, își doresc cu ardoare să strângă sume cât mai mari. Din nefericire, din pricina acestui gând ce îi obsedează, ajung să facă unele compromisuri nejustificate.

Taurii sunt și maeștri ai disimulării, însă vor alege să apeleze la minciună doar în anumite condiții. Când vine vorba despre persoana iubită, nu vor spune neadevăruri, ci vor alege, uneori, să omită anumite detalii, crezând că în acest fel își vor proteja partenereul sau partenera.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...