Trei zodii care dau lovitura în martie. E luna lor, vin banii și dragostea

Stan Filon 15.02.2022, 13:32
Trei zodii care dau lovitura în martie. E luna lor, vin banii și dragostea

Horoscopul lunii martie vine cu vești bune pentru unele zodii, dar și cu vești mai puțin bune pentru altele. Vestea bună este că toate zodiile vor reuși să treaă cu bine peste obstacolele care apar. Trei dintre nativi însă sunt cu adevărat camionii lunii martie. pentru ei, toate planurile pe care și le fac în gând se vor materializa. Le va merge bine din punct de vedere material, dar și sentimental.

Horoscopul lunii martie 2022 – Berbec

Horoscopul lunii martie vine cu vești bune pentru nativii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului. Chiar dacă nu vor avea realizări însemnate, nativii nu vor avea nici probleme serioase, iar la sfârșit de lună vor fi, totuși, mulțumiți.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor trage lozul norocos. Primăvara vine cu vești bune pe toate planurile. Aceștia sunt văzuți din ce în ce mai bine la locul de muncă și îi paște chiar o promovare, care va veni la pachet cu un salariu mai bun. Taurii singuri este posibil să-și găsească perechea.

Trei zodii care dau lovitura in martie. E luna lor, vin banii si dragostea
Trei zodii care dau lovitura in martie. E luna lor, vin banii si dragostea

Gemeni

Gemenii fac și ei parte din trio-ul câștigător al lunii martie. Aceștia își vor vedea planurile de afaceri puse în practică, iar succesul este unul garantat. Acasă, partenerul de viață este numai lapte și miere și se întrevede la orizont chiar și o vacanță romantică.

Rac

Luna martie vine cu ceva probleme pentru Raci. Aceștia se vor simți obosiți și vor da vina pe stresul de la locul de muncă. Puteși face și un set de analize medicale, pentru a vă asigura că totul este în regulă.

Leu

Leii au șanse reale să devină lideri, în luna martie. Și-ar putea vedea visul cu ochii, iar câștigurile le vor depăși așteptările. În plus, vor intra în posesia unei sume mari de bani dintr-o sursă în care nu își făcea prea multe planuri. Șarmul îl va ajuta să facă o cucerire romantică de excepție, care ar putea sfârși în fața ofițerului de stare civilă.

Fecioară

O lună, per total, bună pentru Fecioare, care au fler la afaceri și vor avea și alte realizări, inclusiv pe plan personal. Familia îi este alături, iar prietenii îl susțin din toate părțile.

Balanță

Luna martie îi găsește pe nativii zodiei Balanță destul de iritați. S-ar putea să aibă ceva probleme de sănătate, așa că trebuie să investigheze cauzele.

Scorpion

Nativii Scorpion au realizări mai ales la locul de muncă. În planul relației de cuplu nu se anunță schimbări în martie, însă totul merge bine.

Săgetător

Săgetătorii s-ar putea îndrăgosti în luna martie. Persoana ar putea fi una pe care a refuzat-o în trecut, dar acum îl va privi cu alți ochi.

Capricorn

Capricornilor le merge bine în afaceri, în luna martie. În familie este armonie și liniște și nu se anunță schimbări majore.

Vărsător

Luna martie îi găsește pe Vărsători în pană de idei. Vor merge mai departe cu planurile pe care le au acum în dezvoltare și totul va fi bine.

Pești

Peștii vor fi foarte ocupați, la început de primăvară. Nu vor avea timp mai de nimic deoarece un proiect nou le va acapara aproape tot timpul. Rezultatele însă nu se vor vedea luna aceasta.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...