Trei victime, după un incendiu izbucnit la o shaormerie din Ilfov. Un copil de nouă ani, printre cei răniți

Narcisa Tomulescu 25.03.2023, 17:35
Trei victime, după un incendiu izbucnit la o shaormerie din Ilfov. Un copil de nouă ani, printre cei răniți

Pompierii ilfoveni au intervenit, sâmbătă, de urgență la un incendiu izbucnit la o shaormerie din localitatea 1 Decembrie. Bilanțul incidentului a fost de trei victime, printre care un copil.

Cauza incendiului de la shaormerie va fi stabilită după investigațiile la fața locului

Echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină de urgență la locul incendiului, la puțin timp după ora prânzului. Au intervenit cu două autospecale de stingere cu apă și spumă. Persoanele rănite în incendiu au fost transportate la spital cu arsuri, de ambulanțele SMURD și SABIF care au răspuns la apelul la 112.

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o shaormerie situată în localitatea 1 Decembrie, județul Ilfov. În urma evenimentului au rezultat 3 victime, care prezentau arsuri. Un bărbat în vârstă de 39 de ani și o femeie de 43 de ani au fost transportați la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Raparatorie și Arsuri”, potrivit IGSU.

De asemenea, minorul în vârstă de 9 ani rănit în incendiu a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Marie Curie. Nu s-au furnizat date despre starea copilului.

Intervenție de urgență a pompierilor

Încă nu se cunoaște cauza incendiului, aceasta urmând să fie stabilită după investigațiile efectuate de specialiști la fața locului.

Sute de situații de urgență în ultimele zile

În ultimele zile, pompierii din cadrul ISU București – Ilfov au intervenit la sute de cazuri, printre care incendii, accidente, salvare de animale sau deblocare din medii ostile vieții.

La începutul săptămânii, un incendiu puternic produs în cartierul Rahova din București a produs panică printre cei ce locuiesc în zonă. Focul a izbucnit într-un bloc de locuințe și câteva persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică. Echipajele de pompieri au intervenit prompt și au lichidat incendiul, care afectase, din fericire, doar terasa blocului aflat în curs de reabilitare.

„Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1.500 mp la nivelul acoperișului. Au fost alertate 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, Salvatorii și 2 ambulanțe SMURD”, au anunțat atunci reprezentanții ISU București-Ilfov.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe