Trei nume surpriză propuse pentru eliminare la Survivor România. Toate sunt din tabăra Faimoșilor

Mihnea Tălău 31.01.2023, 23:41
Trei nume surpriză propuse pentru eliminare la Survivor România. Toate sunt din tabăra Faimoșilor

La Survivor România 2023 are loc jocul pentru imunitate. Mai mulți concurenți dein echipa Faimoșilor sunt propuși spre eliminare în ediția de marți seara. Toată lumea se întreabă care vor fi aceștia.

Trei nume din tabăra Faimoșilor propuse pentru eliminare

Cum războinicii au câștigat, destul de lejer, jocul de imunitate cu scorul de 10-4, din tabăra Faimoșilor sunt propuse trei nume spre eliminare – Vica Blochina, DOC și Ada.

După ce concurenții se vor lupta pentru locul în competiție în această seară, trebuie să facă nominalizări dintre colegii lor și se va decide cine va pleca acasă.

„Bârfele, la noi în echipă, se plătesc scump”, spune Vica Blochina, semn că se naște un alt conflict în echipa Faimoșilor, scrie Fanatik.ro.

Nu mai este mult și vom afla cine va fi eliminat de la Survivor, cine sunt concurenții propuși spre a pleca acasă și ce strategii dezvăluie că mai au concurenții pentru a rămâne cât mai mult în concurs.

Prima eliminare din tabăra Războinicilor la Survivor România. Care sunt cele trei nume nominalizate să părăsească competiția

Despărțire fără regrete pentru Răzvan Danciu

La ultimul joc pentru imunitate, Faimoșii au fost cei care au învins, iar unul dintre Războinici a plecat acasă în urma eșecului echipei lor.

Trei dintre ei, Andrei Neagu, Codruța Began și Răzvan Danciu au așteptat să afle votul celor de acasă, iar până la urmă s-a stabilit că cel din urmă a fost și acela care a părăsit competiția, primind cele mai puține voturi.

„Nu am niciun regret că plec. Am făcut tot ce am simțit aici. Mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva. Simt doar recunoștință și mulțumire pentru tot ce am trăit aici.

Am cunoscut prietenia adevărată alături de Andreea Moromete, care este un suflet minunat. Am avut șansa să cunosc persoane Faimoase, să concurez împotriva lor și vă mulțumesc dumneavoastră, domnul Dan. De fiecare dată când mi-ați rostit numele, m-ați făcut mândru”, a declarat Răzvan Danciu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...