Trei femei s-au tamponat pe un pod din Iași. Imaginea care i-a făcut să râdă pe toți trecătorii

Stan Filon 25.02.2021, 20:17
Trei femei s-au tamponat pe un pod din Iași. Imaginea care i-a făcut să râdă pe toți trecătorii

Un accident rutier mai puțin obișnuit a avut loc în urmă cu scurt timp, în Iași. Oamenii care au trecut pe lângă tamponarea respectivă au rămas surprinși să vadă trei femei care gesticulau una la cealaltă.

Accident cu trei șoferițe, în Iași

Accidentul rutier a avut loc chiar în intersecţia de pe podul Cicoarei. Potrivit datelor care se cunosc până acum, un autoturism marca Logan şi un autoturism marca Skoda au fost implicate în impact. Mai mult decât atât, unul dintre cele autoturisme, Skoda, este echipat pentru școală de șoferi și se afla chiar în timpul programului. La volanul mașinii se afla o domnișoară care urma cursurile pentru a deveni șofer, potrivit bzi.ro.

În dreapta viitoarei șoferițe se afla instructorul auto, care, de asemenea, este de sex feminin. Și Loganul cu care Skoda a intrat în coliziune era șofat tot de o femeie. Accidentul nu s-a soldat cu victime, deși a fost unul destul de dur, ținând cont de avariile pe care le-au siferit cele două autoturisme. Cel mai probabil, cele două persoane vor ajunge la o înţelegere amiabilă.

Accident cu trei soferite, in Iasi
Accident cu trei soferite, in Iasi

Cine răspune în cazul unui accident în care este implicată o mașină de școală de șoferi

Dar ce se întâmplă atunci când un viitor șofer este implicat într-un accident rutier, în timpul orelor de condus? Ei bine, legea spune eaxact cine va răspunde pentru daunele matriale produse autoturismului, în cazul în care elevul respectiv se face vinovat pentru accidentul rutier.

”Pe parcursul activităţii de pregătire practică sau de examinare în vederea obţinerii permisului de conducere, instructorul auto atestat ori, după caz, examinatorul împreună cu persoana pe care o supraveghează sau o examinează răspund pentru încălcarea de către aceasta a regulilor de circulaţie sau, după caz, pentru pagubele produse terţilor ca urmare a producerii unui accident de circulaţie”, precizează articolul 23, punctul 3 din Codul Rutier. Așadar, daunele materiale vor fi suportate atât de elev, cât și de instructorul auto care îl introduce în tainele șoferiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...