Trei bărbați din Bistrița au murit după ce au plecat de la o petrecere ca să testeze un Maserati. Cine erau tinerii

Cristian Cojocaru 16.05.2021, 12:19
Trei bărbați din Bistrița au murit după ce au plecat de la o petrecere ca să testeze un Maserati. Cine erau tinerii

Seara trecută, trei bărbați din Bistrița au murit în urma unui accident rutier. Tinerii au plecat de la petrece cu un al bărbat, pentru a testa nou mașină Maserati. Din păcate pentru cei doi tineri, a fost ultimul test.

Trei bărbați din Bistrița au murit într-un grav accident rutier

Seara trecută, în Pasul Tihuța, pe raza localității Poiana Ștampei, pe DN 17, trei tineri și-au pierdut viața într-un grav accident rutier. Mașina în care se aflau cei trei a devenit doar un morman de fiare controrsionate. Echipajele SMURD și SAJ au sosit la fața locului unde au găsit trei tineri în mașină.

Unul în vârstă de 23 de ani, iar celălalt în vârstă de 30 de ani, respectiv 32 de ani. Cei trei au fost găsiți inconștienți de către echipajele medicale, fiind aflați în stop cardio-respirator. După ce a fost aplicat protocolul de resuscitare, medicii nu au mai putut face nimic pentru cei doi tineri, astfel că a fost declarat decesul.

„Un autoturism răsturnat pe cupolă, în afara părţii carosabile, pe raza localităţii Poiana Stampei. Trei persoane au rămas încarcerate în interiorul maşinii, iar la faţa locului au fost trimise două autospeciale pentru descarcerare şi ambulanţe SMURD, cu sprijinul unui echipaj de ambulanţă judeţean.

A fost solicitat şi sprijinul colegilor de la ISU Bistriţa-Năsăud, care au intervenit cu două ambulanţe SMURD, una dintre ele fiind de terapie intensivă mobilă. Victimele încarcerate, toate trei în stare de inconștiență, au fost extrase dintre fiarele contorsionate şi imediat s-a trecut la manevrele de resuscitare. Din nefericire, după finalizarea protocolului, s-a declarat decesul pentru toate cele trei victime”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

bărbați Bistrița murit
Autoturismul circula 180 km la ora

Testul le-a fost fatal

Bodea Bogdan și Alex Peternel erau din Bistrița, fiind prieteni foarte buni. Alex Peternel, era din Cluj însă se mutase în Bistrița, obișnuind să fie mai tot timpul împreună. Bodea Bogdan era divorțat și de curând se întorsese din străinătate, unde lucra ca agent de securitate, urmând să aibă același job și în țară.

În Pasul Tihuța avea loc o petrecere la care au participat și Bodea Bogdan și Alex Peternel. Celor doi li s-a alăturat un prieten din Cluj, care i-a chemat să îl însoțească la un test drive cu ultimul său bolid, un Maserati, pe DN 17. Autoturismul a părăsit partea carosabilă ajungând în decor, având o viteză de 180 de km/h.

După cercetări s-a constatat că șoferul a pierdut controlul mașinii într-o curbă, unde a lovit un cap de pod și a fost aruncat peste firele de electricitate, care s-au rupt. Mașina s-a oprit într-o grădină alăturată șoselei, ajungând doar un morman de fiare. Un prieten de-al celor doi a plecat în căutarea lor cu o altă mașină, însă dezastrul de produsese deja, fiind prea târziu.

Șoferul era din Cluj, avea 32 de ani și un copil de doi ani care acum, a rămas fără tată. Medicii nu au mai putut face nimic pentru cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI