”Trebuie să faceți ce vrea Meghan!” Prințul Harry, ultimatum pentru Casa Regală

Iancu Andreea / 19.08.2020, 15:14
”Trebuie să faceți ce vrea Meghan!” Prințul Harry, ultimatum pentru Casa Regală

Prințul Harry și Meghan Markle au adus multă vâlvă în cadrul Casei Regale, încă de la începutul relației lor. Totuși, noi informații arată că celebrul cuplu a avut dificultăți chiar și în cadrul organizării nunții. Se pare că prințul Harry a intrat în tensiuni cu membrii Casei Regale după un incident înainte de nuntă. Fiul prințesei Diana a pus piciorul în prag și a ordonat ca dorințele lui Meghan să fie ascultate.

Motivul pentru care prințul Harry a dat Casei Regale un ultimatum

Prințul Harry și soția sa, Meghan, sunt de nedespărțit. Acesta îi este alături încă de la început, când lucrurile erau ușor tensionate. Dat fiind faptul că Ducesa de Sussex era începătoare între regulile impuse de Casa Regale, prințul a fost cel care a spijinit-o și a susținut-o.

Totuși, tensiunile dintre cuplu și oficialii Casei Regale nu au lipsit nici la organizarea nunții. Potrivit biografiei Finding Freedom, Duci de Sussex au avut o serie de discuții înainte de marele eveniment. Motivul a fost chiar cererea pe care Meghan a făcut-o designerului Angela Kelly. Aceasta din urmă colaborează cu Regina de o viață și ar fi trebuit să îi permită viitoarei soții a lui Harry să probeze o tiară pentru nuntă.

Din păcate, actriței i s-a refuzat cererea de a purta superba tiară din colecția suveranei înainte de nuntă, iar asta l-a înfuriat pe prințul Harry.

Discuții aprinse între Regină și Meghan pentru tiara de la nuntă
Discuții aprinse între Regină și Meghan pentru tiara de la nuntă

Ce i-a spus prințul Harry bunicii sale, Regina

Denumită Greville Emerald Kokoshnik, tiara cu smaralde este bijuteria pe care am putut să o admirăm la nunta Prinţesei Eugenie, şase luni mai târziu de la ceremonia dintre Markle și Harry.

Conform protocolului, pentru a proba bijuteria este necesară o cerere către designerul regal Angela Kelly. Pentru că Angela se afla în acel moment la Londra, proba nu putea avea loc fără acordul și prezența sa. Acest lucru l-a înfuriat pe prinț, care a avut o conversație dură cu bunica sa.

“Nu ştiu ce dracuˋ se întâmplă, dar această femeie trebuie să facă ce vrea viitoarea mea soţie!”.

În urma discuțiilor cu Harry, Regina s-a lăsat înduplecată și i-a permis lui Meghan să probeze tiara, fără prezența tutorelui colecției regale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI