Transformarea șocantă a lui Carmen Pleșea, fosta asociată a lui Costin Mărculescu. A ales calea bisericii și e de nerecunoscut FOTO

Cristian Cojocaru, Diana Dumitrache 30.03.2021, 13:32
Transformarea șocantă a lui Carmen Pleșea, fosta asociată a lui Costin Mărculescu. A ales calea bisericii și e de nerecunoscut FOTO

În urmă cu 10 ani, Carmen Pleșea era foarte cunoscută în lumea mondenă datorită show-urilor pe care le făcea cu pitonul său. Fosta parteneră a lui Costin Mărcurlescu s-a retras însă, iar acum Carmen Pleșea a postat fotografii în care se poate vedea transformarea șocantă.

Transformarea prin care a trecut Carmen Pleșea

În urmă cu două decenii, Carmen Pleșa se făcea cunoscută datorită calităților sale de manechin. Fiind mereu o prezență spectaculoasă pe scena mondenă, aceasta era și parteneră de afaceri cu Costin Mărculescu. De fiecare dată, aceasta apărea cu șarpele său Kaa, care ulterior a muri.

Deși a lucrat cu regretatul actor din ”Liceenii”, Carmen Pleșa a avut parte de o popularitate mult mai mare decât acesta, fiind cunoscută drept ”îmblânzitoare de șerpi”, lucru care a determinat ruptura dintre cei doi. Pentru că anii trec, inclusiv în cazul vedetei, ajunsă la 55 de ani, aceasta a ajuns de nerecunoscut.

Potrivit imaginilor apărute în mediul online, Carmen a devenit o femeie pioasă, alegând calea bisericii după ce a suferit o mare pierdere în viața sa. În anul 2019, mama acesteia a decedat pe patul de spital, chiar în brațele vedetei. În urmă cu câțiva ani, Carmen Pleșa și-a pierdut și tatăl , lucru care probabil a determinat-o pe ”îmblânzitoarea de șerpi” să aleagă calea religiei.

Carmen Pleșea a suferit o transformare șocantă
Carmen Pleșea a suferit o transformare șocantă

Vestea morții Corneliei Catanga a lăsat-o fără cuvinte

Pe pagina sa de Facebook, vedeta postează nenumărate imagini cu biserica. Astfel, într-una dintre pozele publicate de aceasta, Carmen apare într-un lăcaș de cult alături de două prietene ale sale. Acesta este nemachiată, purtând un turban negru pe cap. Dacă anterior, aparițiile acesteia erau cu codițe africane, de această dată, Carmen pare să își fi lăsat părul să crească și nevopsit.

Vestea că interpreta de muzică lăutărească a decedat, a reușit să șocheze foarte multe persoane ale showbiz-ului românesc. Printre aceștia, se află și Carmen Pleșa care a postat un mesaj pe rețelele de socializare. ”Îmblânzitoarea de șerpi” a postat o fotografie alături de Cornelia Catanga, pe când cele două se întâlneau în cercurile mondene. Alături de fotografie, Carmen a postat și un mesaj.

”Drum lin printre stele, Cornelia! De-acum înainte, de vocea ta superbă se vor bucura Dumnezeu, mamica mea și îngerii care vor veghea asupra lui Alex… .Mulțumesc pentru prietenia ta și clipele petrecute împreună. Din păcate, în spitale se comit crimele perfecte în ultimii ani… Roagă-l pe Dumnezeu să ne scape de sataniștii care au distrus lumea, ne-au îngrădit toate libertățile și ne omoară cu… masca pe figură…”, a fost mesajul lui Carmen.