„Tramvaiul Colindelor”, atracția Sărbătorilor în București. Surpriza pregătită de STB pentru călători în luna decembrie, o aplicație îți arată la ce stație îl găsești

Beatrice Dumitru 18.12.2022, 14:02

Un tramvai a fost decorat special de Crăciun pentru a circula prin București, după o tradiție care se păstrează de ani de zile. Bucureştenii care vor circula cu mijloacele de transport în comun vor putea asculta colinde româneşti şi internaţionale în „Tramvaiul Colindelor” care va circula începând de luni, 19 decembrie.

Pe ce traseu circulă „Tramvaiul Colindelor”

„Tramvaiul de Poveste” este pregătit să primească oaspeți!” și va circula în perioada 19 decembrie – 3 ianuarie 2023, a anunțat Societatea de Transport București. Spiritul Crăciunului îi va însoți pe oameni în deplasările zilnice, făcând din fiecare călătorie un prilej de bucurie.

Magia sărbătorilor de iarnă ne găsește de fiecare dată mai liniștiți, mai entuziasmați și mai dornici de a le oferi surprize celor dragi. Astfel, STB a anunțat că „Tramvaiul Colindelor” va circula pe traseul liniei 1. Cei care vor cuircula cu acest tramvai vor asculta colinde românești și internaționale și vor fi întâmpinați de Moș Crăciun, într-un decor de poveste.

„Tramvaiul Colindelor”, atracția Sărbătorilor în București. Surpriza pregătită de STB pentru călători în luna decembrie, o aplicație îți arată la ce stație îl găsești
„Tramvaiul Colindelor” circula în perioada 19 decembrie – 3 ianuarie 2023.

Am pregătit cea mai frumoasă selecţie de colinde româneşti şi internaţionale, precum şi o colecţie de cântece de iarnă, menite să redea povestea magică a acestor zile de sărbătoare. Cu ajutorul unui decor rupt din basmele copilăriei noastre, care surprinde personaje îndrăgite din satul lui Moş Crăciun la ceas de seară, sperăm să trezim în fiecare dintre voi trăiri şi sentimente deosebite„, se arată în comunicatul STB.

Aplicația cu care poți localiza „Tramvaiul Colindelor”

Tramvaiul va avea program normal de funcţionare şi nu trebuie să mai așteptați în stație după el pentru că poate fi localizat în timp real cu ajutorul aplicaţiei InfoTB, care poate fi descărcată direct din App Store sau Google Play.

Și Metrorex a pus în mișcare pe 6 decembrie Metroul lui Moș Crăciun care circulă zilnic pe magistralele 1 cu 3, care de la Dristor 1 la Eroilor au stații comune. Povestea lui a început în ajunul Sfântului Nicolae, și a fost pus în circulație pentru a-l ajuta pe Moș Nicolae să ajungă la toți copiii.

Traseu pe care circulă Trenul lui Moș Crăciun este: Dristor 1 – Mihai Bravu – Timpuri Noi – Piaţa Unirii 1 – Izvor – Eroilor – Grozăveşti – Petrache Poenaru – Crangaşi – Basarab – Gara de Nord 1 – Piaţa Victoriei – Ştefan Cel Mare – Obor – Piaţa Iancului – Piaţa Muncii – Dristor 2.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...