Tragedie pentru Andi Moisescu. Vedeta PRO TV este în doliu

Corina Oprea 29.05.2023, 13:40

Andi Moisescu este în doliu, după ce a pierdut o persoană dragă lui. Anunțul trist a fost făcut chiar de către juratul de la Românii au talent, care este răpus de durere de când a avut loc tragicul eveniment. A vorbit pe rețelele de socializare despre marea pierdere, care i-a stricat complet starea.

A murit unul dintre apropiații lui Andi Moisescu

Andi Moisescu a postat, în această dimineață, un anunț trist pe rețelele de socializare. Juratul de la Românii au Talent a dat de veste că unul dintre apropiații săi a plecat din această lume în mod subit. Este vorba despre Nea Bebe, angajat la Terasa Baraka, din Parcul Herăstrău.

Andi îl cunoștea și aveau o relație foarte bună, fiind foarte cunoscut printre vedetele care călcau pragul localului. Acesta era unul dintre veteranii acestei terase, care lucra aici încă din anul 1999 și era foarte îndrăgit de toți clienții. Vedeta ProTV este răpusă de această veste și spune că Nea Bebe era „sufletul skate parkului din Herăstrău”.

„Nea Bebe, ne-ai frânt inimile. Dumnezeu să te odihnească. O să ne lipsești mult”, este mesajul transmis de jurat.

Nea Bebe era cu adevărat un personaj, care făcea pe toată lumea să zâmbească. Știa cum să se facă plăcut și era foarte apreciat de toată lumea. Era și extrem de talentat, pentru că absolvise Școala Populară de Arte.

La postarea lui Andi au curs șir mesajele de condoleanțe. Cei care l-au iubit, care au avut ocazia să îl cunoască la terasa unde scrisese istorie, au transmis un ultim gând pentru cel care îi primea cu drag și le făcea ziua mai bună cu doar o glumă și un zâmbet.

”Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dumnezeu să-i ierte păcatele odihnă veșnică! Sufletul skate parcului din Herăstrău. Oh, Doamne!Drum lin in lumina! Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, sunt o parte dintre comentariile lăsate de internauți la postarea lui Andi Moisescu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe