Tragedie în familia Ralucăi Turcan. Chiar ea a făcut anunțul

Madlen Moraru 10.07.2020, 15:02
Tragedie în familia Ralucăi Turcan. Chiar ea a făcut anunțul

Clipe șocante pentru vicepremierul român. Anunțul tulburător a fost făcut chiar de către Raluca Turcan. În timpul unei transmisiuni în direct, aceasta a fost întrebată despre evoluția pandemiei cu noul virus pe teritoriul țării noastre. În câteva secunde a oferit un răspuns despre tragedia din familia ei.

Tragedie în familia Ralucăi Turcan. Chiar ea a făcut anunțul

Cei aflați la guvernare încearcă din răsputeri să combată un nou fenomen, declanșat odată cu pandemie de coronavirus. Mai exact, guvernul dorește să combată toate teoriile demne de conspirații în ceea ce privește pericolele pandemiei.

Tragedie în familia Ralucăi Turcan. Chiar ea a făcut anunțul
Raluca Turcan a povestit în direct într-o emisiune că are doi verișori care au murit din pricina coronavirus

În acest sens, Raluca Turcan a făcut un anunț șocant. Vicepremierul României a anunțat când era prezentă ca invitată la un post de televiziune, că are rude care i-au decedat din cauza infecției cu coronavirus. Diagnosticul le-a fost acestora fatal, fiind vorba despre doi verișori ai Ralucăi Turcan. Vicepremierul orginar din Botoșani a făcut toate aceste precizări de curând și în contextul unui număr tot mai mare de îmbolnăviri, semnalate în ultimele zile de autorități.

„Am doi verișori care, din nefericire, au murit de COVID-19. Tineri. Aveau șanse să trăiască dacă nu contactau acest virus.”, a spus în mod neașteptat Raluca Turcan, în emisiunea „În fața ta”, de la Digi24.

Membri din familia vicepremierului român au murit în urma diagnosticului sumbru. În acest moment, în țara noastră, numărul de îmbolnăviri ajunge la 14.680 de persoane. Pentru că în ultima săptămână au fost tot mai multe infectări, cei aflați la guvernare doresc să combată fenomenul sumbru. În mod neașteptat, moderatorul Florin Negruțiu din emisiunea în care a fost invitată și Raluca Turcan nu se aștepta nici el la un asemenea răspuns, fiind șocat. Mulți români aleg să nu creadă în existența noului virus pentru că spun că nu au pe nimeni în familie care să fi fost diagnosticat. Tocmai de aceea, Raluca Turcan a oferit un răspuns atât de tranșant, pentru a sublinia importanța respectării măsurilor de siguranță.

Urmăriți Impact.ro și pe