Tragedie în familia Mirelei Vaida. Vedeta a plecat la înmormântare: „Pentru toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru”

Badea Violeta 07.06.2023, 11:49

Mirela Vaida a fost lovită de o veste tragică. O persoană din familia vedetei a încetat din viață. Prezentatoarea de la Acces Direct este dărâmată de durere și i-a anunțat pe fanii săi din mediul online că va lipsi din emisiunea pe care o prezintă de luni până vineri, la Antena Stars. În urmă cu puțin timp, moderatoarea a plecat la înmormântare!

Deces în familia Mirelei Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct traversează o perioadă grea

Mirela Vaida trece prin momente cumplite. Celebra prezentatoare de la Acces Direct a anunțat marți, pe data de 6 iunie, că tatăl soțului ei s-a stins din viață și că va trebui să lipsească, din nou, de la cârma emisiuniii de la Antena Stars.

„Dacă ieri am lipsit pentru că au fost Rusaliile și pentru că am avut un eveniment frumos, mâine voi lipsi pentru că trebuie să merg la Cluj.

Din păcate, tatăl soțului meu a murit și va trebui ca mâine să îl înmormântăm. Este un eveniment destul de greu în familie, mai ales pentru soțul meu, care este singurul copil și pentru soacra mea.

Sunt alături de ei cu tot sufletul și mâine va trebui să merg acolo. Pentru toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru Vaida, inginer, profesor și ziarist din Cluj, dacă vor să îl ducă pe ultimul drum, mâine la Cimitirul Greco-catolic, la ora 11:00, îi așteptăm”, a anunțat îndrăgita moderatoare.

Citește și Ce salariu are Mirela Vaida la Acces Direct? Mara Bănică a dat-o de gol: „Luam mai mult decât ea”!

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Mirela Vaida a plecat la înmormântare

În această dimineață, vedeta s-a fotografiat în Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, iar în dreptul postării a scris  „Acel tip de călătorii…🖤🖤😔”, semn că Mirela Vaida se îndrepată spre Cluj, acolo unde va fi înmormantat socrul său.

Mirela Vaida va lipsi din emisiune pentru a fi alături de soțul ei, Alexandru Vaida, dar și alături de soacra ei rămasă văduvă. Prezentatoarea TV este căsătorită de ai buni cu Alexandru Vaida și împreună au trei copii minunați.

Citește și Mara Bănică dă de pământ cu Mirela Vaida: „Nu era genul meu!” Ce spune și despre Simona Gherghe!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...