Tragedie în familia lui Cornel Șfaițer. Președintele Poli Iași este în doliu după ce soția sa a murit la doar 57 de ani

Ana Anitoiu, Sorin Barbu 04.12.2022, 20:24
Tragedie în familia lui Cornel Șfaițer. Președintele Poli Iași este în doliu după ce soția sa a murit la doar 57 de ani

Omul de afaceri Cornel Șfaițer, președintele Poli Iași, este în doliu după ce soția sa a murit, duminică dimineață, la vârsta de doar 57 de ani, în locuința lor din Vorona, județul Botoșani.

Cornel Șfaițer, în doliu pentru soția sa

Soția lui Cornel Șfaițer, Daniela, a murit după ce i s-a făcut rău în locuința lor din Vorona. Omul de afaceri a chemat ambulanța, iar femeia a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului „Mavromati” din Botoșani, soția lui Cornel Șfaițer a suferit un accident vascular cerebral.

Cornel Sfaiter, in doliu pentru sotia sa
Cornel si Daniela Sfaiter

Cornel Șfaițer și soția sa, căsnicie de 35 de ani

Cornel Șfaițer s-a căsătorit cu Daniela Șfaițer în urmă cu 35 de ani. În luna mai, soția omului de afaceri spunea despre partenerul ei că a ajutat-o să se dezvolte.

„Cornel Șfaițer m-a schimbat, m-a educat practic să fiu un om puternic. El m-a lăsat să muncesc, să mă zbat, să văd ce înseamnă să fiu mamă, să fiu soție, să fiu partener de afaceri”, spunea Daniela Șfaițer.

Ce vis avea soția lui Cornel Șfaițer

Daniel Șfaițer avea un vis pe care își dorea să-l realizeze înainte de pensionare. Femeia voia să înființeze o fundație caritabilă pentru toți oamenii care nu au avut norocul să își poată construi un trai decent.

„Eu îmi dau seama, le văd durerea. Eu sunt născută la o zi mare, pe 2 februarie. Așa mi-au spus toți preoții, că eu sunt lăsată să dau. Le văd durerea și disperarea, trebuie să fie cineva să îi ajute. Și îi ajut pe toți indiferent ce probleme au, mai ales copiii bolnavi”, mai spunea Daniela Șfaițer.

Familia Șfaițer, alături de alte câteva familii din județul Botoșani, deține acțiuni la una dintre cele mai mari fabrici de băuturi spirtoase din țară. Compania noului președinte de la Poli Iași produce celebra vodcă „Voronskaya”, denumită după numele localității Vorona, în care avea să decedeze soția lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...