Tragedie în Curtea de Argeș, în a doua zi de Paște. O șoferiță de 41 de ani, reținută după ce și-a lovit mortal vecina și a fugit de la locul accidentului

Cristi Ionică 04.05.2021, 11:02

O șoferiță de 41 de ani, reținută după ce și-a lovit mortal vecina. A doua zi de Paști a fost o zi neagră pentru două femei din Curtea de Argeș. Una și-a găsit sfârșitul chiar în fața casei, iar cealaltă a ajuns în arest, fiind acuzată de faptul că a lovit un om cu mașina și a fugit de la fața locului. Culmea este că cele două se cunoșteau, socrii șoferiței fiind vecini cu victima.

O șoferiță, reținută după ce și-a lovit mortal vecina

Accidentul s-a petrecut în seara zilei de duminică. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că, pe strada Tarnița, din municipiul Curtea de Argeș, o tânără femeie are nevoie de ajutor, fiind cel mai probabil lovită de o mașină. Medicii sosiți la fața locului au constatat că femeia, deși inconștientă,prezenta semne vitale. După zece minute de resuscitare, au fost nevoiți să declare decesul. Urmele de la fața locului indicau, fără tăgadă, faptul că tânăra în vârstă de 27 de ani fusese victima unui accident rutier.

Zeci de polițiști au împânzit zona, însă misiunea s-a dovedit a fi una aproape imposibilă. Martori nu existau, înafară de persoana care a sunat la 112, iar camerele de luat vederi nu au surprins imagini elocvente, strada fiind iluminată foarte slab.Chiar și așa, polițiștii au întocmit un cerc de suspecți însă mai aveau de stabilit dinamica producerii accidentului. Femeia era întinsă pe șosea ori a fost lovită în mers?

În aproximativ 20 de ore, polițiștii Serviciului Rutier au verificat peste 200 de mașini. Abia azi noapte aceștia au reușit să rețină un suspect. Este vorba de o femeie în vârstă de 41 de ani, care conducea un autoturism Audi și care se afla în mașină cu fiul ei în vârstă de 17 ani.

O soferita de 41 de ani, retinuta dupa ce si-a lovit mortal vecina
Soferita retinuta dupa ce si-a lovit mortal vecina

Din cercetări s-a stabilit faptul că o șoferiță de 41 de ani, în seara zilei de 2 mai, în jurul orei 22.00, ar fi accidentat o femeie de 27 de ani și ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Echipajele sosite la fața locului nu au mai putut salva victima, a declarat subcomisar Mădălina Epure, purtător de cuvânt I.P.J Argeș.

La audieri, șoferița a fost asistată de avocat.

A fost un complex nefericit de împrejurări. Se pare că ar fi trecut cu autoturismul personal, în drumul spre casă, peste un obiect neidentificat, care ulterior s-a dovedit a fi o persoană de sex feminin. Efectiv, nu a văzut, a spus și avocatul Iulian Alexiu.

Târziu, în noapte, șoferița a fost încătușată și transferată în arestul I.P.J.Argeș, fără să facă vreo declarație. În această după amiză, ea va fi prezentată magistraților din Argeș cu propunere de arestare preventivă, având două capete de acuzare. Omor din culpă și fugă de la locul accidentului.

Urmăriți Impact.ro și pe