Tragedie în București. A căzut de pe un pasaj important din Capitală

Ana Anitoiu 14.04.2022, 16:19
Tragedie în București. A căzut de pe un pasaj important din Capitală

Un bărbat a murit, joi, în București, după ce a căzut de pe balustrada unui pasaj aflat în Sectorul 4. Echipajul de salvare care a ajuns la fața locului i-a declarat decesul. Autoritățile au deschis o anchetă pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc tragedia.

Un bărbat a murit după ce a căzut de pe un pasaj din București

Potrivit Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB), incidentul a fost sesizat printr-un apel la 112 în jurul orei 12:30. Echipajul de ajutor n-a putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.

„În data de 14 aprilie, în jurul orei 12,30, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat s-a precipitat de la înălţime, de pe balustrada unui pasaj situat în Sectorul 4.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi echipaj de prim ajutor. În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului”, a transmis DGPMB.

A fost demarată o anchetă pentru descoperirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc tragedia. Cercetările sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei. Urmează să fie efectuată necropsia la INML.

Tragedie in Bucuresti. A cazut de pe un pasaj important din Capitala
Tragedie in Bucuresti. Foto: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Tragedii similare, produse recent

La finalul anului trecut, un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit după ce mașina în care se afla a plonjat în râul Dâmboviţa, în zona Podului Ciurel din Capitală. La locul tragediei au intervenit pompierii din Grozăvești cu barca, SMURD și un echipaj de scafandri. Mașina s-a scufundat parțial.

„Din primele date, conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Şos. Virtuţii, a părăsit partea carosabilă şi a plonjat cu autovehiculul în râul Damboviţa.”, a transmis atunci Brigada Rutieră.

Bărbatul a fost scos din mașină în stare de inconștiență și a fost resuscitat timp de 45 de minute. Omul a fost transportat la spital, dar a decedat după ce a ajuns la camera de gardă.

De asemenea, la începutul acestui an, un bărbat din Gheorgheni a murit upă ce a căzut de pe o stâncă, în zona Lacul Roşu. Trupul lui a fost recuperat de salvamontiști în timpul nopţii, după o intervenţie dificilă ce a durat mai multe ore.

Potrivit șefului Serviciului de Salvamont Salvaspeo al Consiliului Judeţean Harghita, Fekete Örs, accidentul a avut loc în zona cabinei panoramice din Lacul Roşu din cauza neatenţiei şi a consumului de alcool.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...