Tragedie cumplită în Iași! Fetiță de 3 ani, ucisă de un tir, în timp ce se juca în curtea casei. Cum s-a produs nenorocirea

Mirabela Vasile 08.09.2020, 18:09
Tragedie cumplită în Iași! Fetiță de 3 ani, ucisă de un tir, în timp ce se juca în curtea casei. Cum s-a produs nenorocirea

Un accident cumplit de circulație a avut loc în apropeiere de Iași. Un șofer de TIR a pierdut controlul volanului și a intrat cu autocamionul într-o curte, după ce a dărâmat gardul. Tragedia face că în momentul incidentului o fetiță de doar trei ani se juca în curte cu bunica sa. Copila nu a mai avut nicio șansă și a decedat.

Copilă de trei ani, moartă după ce un TIR a intrat în curtea unde locuia

Incidentul șocant s-a petrecut marți, în jurul orei 12, în zona Bucium, potrivit presei locale. Șoferul autocamionului conducea dinspre Vaslui în momentul când a pierdut controlul. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a murit și el pe loc. De asemenea, cabina TIR-ului a fost spulberată.

Fetiță omorâtă de TIR la Iași
Fetiță omorâtă de TIR la Iași, Sursă foto: Ziarul de Iași

Bunica fetiței a alertat autoritățile cât a putut de repede, iar la puțin timp mai multe echipaje SMURD au ajuns la fața locului.

Azi, în jurul orei 12:00, am fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112, că pe raza municipiului Iași s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 55 de ani ce conducea un anasmblu de vehicule pe DN24, dinspre Vaslui spre Iași. Containerul a fost proiectat pe partea stângă ieșit de pe partea carosabilă și a intrat în gardul a două imobile. În urma accidentului a rezultat decesul șoferului și a unei minore de trei ani.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat de fapt”, spune Ioana Bîlea, purtător de cuvânt la IPJ Iași.

Din păcate medicii care au ajuns la fața locului nu au putut face nimic pentru a salva viața fetiței și a șoferului. Polițiștii au deschis acum o anchetă și fac cercetări la fața locului pentru ucidere din culpă.

Accident rutier, în Bucium, un TIR a intrat în casă, unde se afla un copil, o fetiță, în curte cu bunica. Aceasta a suferit leziuni cranio-cerebrale incompatibile cu viața. Șoferul TIR-ului a fost zdrobit între cabină și casă”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, pentru BZI.ro.

Accident mortal și în județul Alba

Un alt accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 09:00, lângă Zlatna, în județul Alba. Un autoturism a fost spulberat la trecerea de nivel cu calea ferată în localitatea Galațide către un tren de persoane care se deplasa pe direcția Alba Iulia – Zlatna. În urma impactului, șoferul autoturismului a murit.

 

 

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe