Tragedia din familia lui Radu Mazăre, explicată. Mihai, fratele ex-primarului, mărturie tulburătoare despre mama lor

Stan Filon 14.05.2022, 09:14

Mihai Mazăre, singurul frate Mazăre aflat în libertate, a explicat ce s-a întâmplat cu mama lui, în ultimele zile din viața acesteia. Femeia a fost nevoită să treacă peste două cumpene enorme din viața ei. Prima, a fost condamnarea lui Radu Mazăre, primarul Constanței. Acesta a fost condamnat la ani grei de închisoare. În urmă cu câteva zile, și cel de-al doilea copil al său a fost trimis la închisoare. Femeia nu a mai suportat să-și vadă și mezinul trimis după gratii.

Fratele aflat în libertate al lui Radu Mazăre a povestit cum a murit mama sa

Gabriela Victoria Mazăre a decedat la scurt timp după ce fiul său cel mic, Alexandru Mazăre, a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Inima ei pur și simplu nu a mai rezistat, așa că a cedat. Mama lui Radu și a lui Alexandru Mazăre a decedat în urma unui infarct. Unii spun că a murit de inimă rea. Mihai, fiul său rămas în libertate, a explicat ce s-a întâmplat.

„Mamei nu i-a cedat numai inima. Pur şi simplu nu a mai avut resursa organică să mai facă faţă. A obosit şi fizic şi psihic. Ea avea în totalitate probleme şi cu inima şi nu numai şi se pare că a colapsat. Chestiunea a fost foarte rapidă şi surprinzătoare. Mă așteptam să se mobilizeze pentru a doua oară cu o dublă intensitate din cauza situaţiei cu fratele meu geamăn, dar lucrurile nu au stat aşa şi a cedat. Toate mamele din lumea asta ar merge până la sacrificiul suprem pentru copiii pe care îi iau. Din punctul ăsta de vedere mama a fost deosebită”, a spus Mihai Mazăre despre mama sa la Antena 3. 

Fratele aflat in libertate al lui Radu Mazare a povestit cum a murit mama sa
Fratele aflat in libertate al lui Radu Mazare a povestit cum a murit mama sa

„Drum ușor spre lumea fără dor”

Vestea legată de moartea mamei lui Radu Mazăre a fost făcută publică de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, care a scris o postare pe pagina sa de Facebook.

„Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum ușor spre lumea fără dor, doamna Gabi!“ – este mesajul transmis de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu pe Facebook.

Radu și Alexandru Mazăre vor participa la funeraliile mamei lor. Cei doi frați aflați în detenție au primit, se pare, încuviințarea penitenciarului pentru a-și conduce mama pe ultimul drum. Cei doi frați vor fi aduși sub escortă la căpătâiul mamei lor.

Alexandru Mazăre a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare într-un dosar de corupţie legat de construirea de locuinţe sociale în campusul “Henri Coandă” din Constanţa, dosar în care primise inițial doar o amendă penală de 5.000 de lei.

Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Urmăriți Impact.ro și pe