Tragedia care a marcat-o pe Oana Cuzino. Motivul pentru care soțul ei și-a pus capăt zilelor

Redacția IMPACT 08.08.2020, 14:34
Tragedia care a marcat-o pe Oana Cuzino. Motivul pentru care soțul ei și-a pus capăt zilelor

Oana Cuzino este una din cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, care s-a remarcat în fața micilor ecrane prin emisiunile sale de sănătate, cu sfaturi utile pentru o viață cât mai echilibrată. Nu multă lume știe drama prin care a trecut aceasta.

Drama incredibilă prin care a trecut Oana Cuzino

Nu mulți știu că celebra Oana Cuzino de la „Ce se întâmplă Doctore?” a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj a fost cu Mircea Stănescu, partener de viață cu care Oana s-a cunoscut la finalul anilor `90. Cei doi au decis să se căsătorească în perioada în care și Mircea își făcuse intrarea în politică, fiind consilier pentru doi premieri din România, de la acea vreme. Din păcate, însă, căsnicia celor doi avea să nu dureze mult, motiv pentru care cei doi au divorțat.

Mircea Marinescu, fostul soț al Oanei Cuzino, cel care s-a sinucis
Mircea Marinescu, fostul soț al Oanei Cuzino, cel care s-a sinucis

La câțiva ani de la divorț s-a petrecut un lucru tragic. Fostul soț al Oanei Cuzino a fost implicat într-un grav accident rutier, când a lovit mortal un pieton care se afla pe o trecere din Capitală. Mircea avea să fie audiat pe 12 ianuarie 2008. Trecut printr-un divorț care l-a îndurerat profund, dar și marcat de drama în care a fost implicat, Mircea Stănescu a decis să-și pună capăt zilelor, un an mai târziu, pe 5 ianuarie 2009. Fostul soț al Oanei Cuzino a fost găsit împușcat în apartamentul său din Șoseaua Panduri. A murit la vârsta de 39 de ani.

Oana Cuzino a trecut printr-o drama de neimaginat după moartea fostului ei soț, deși erau divorțați deja de mai multă vreme. Din fericire, însă, frumoasa prezentatoare și-a refăcut viața, după ce l-a cunoscut pe omul de afaceri Yoav Shtern, cu care are împreună o fetiță pe nume Naomi. Acest mariaj a durat 12 ani și a fost unul frumos, în care cei trei au format o familie minunată. Ulterior, cei doi au divorțat, însă au rămas în relații bune.

Urmăriți Impact.ro și pe