„Trage pe dreapta sau trag”. Imagini de necrezut: polițiștii au urmărit un fugar în județul Iași. Cum s-a încheiat totul

Redacția IMPACT / 09.06.2020, 11:22
„Trage pe dreapta sau trag”. Imagini de necrezut: polițiștii au urmărit un fugar în județul Iași. Cum s-a încheiat totul

Un caz inedit a avut loc în Iași. Un echipaj de poliție a urmărit o mașină vreme îndelungată pentru că depășise viteza maximă acceptată. Ce reguli a mai încălcat conducătorul auto?

Urmărire ca-n filme, pe străzile din județul Iași

Un bărbat din Iași care se afla la volanul unui Audi a refuzat să oprească autovehiculul la semnalele polițiștilor. Șoferul încălcase viteza admisă și avea și numere de înamatriculare expirate. Oamenii legii l-au urmărit minute bune până ca acesta să oprească mașina. Potrivit publicației autoblog.md., tânărul făcea școala de șoferi chiar în această perioadă. Bărbatul s-a ales, însă, cu dosar penal.

„La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ciurea au depistat un tânăr, de 20 ani, care conducea un auto, pe D.J.246, pe raza comunei Scânteia, fără a avea permis de conducere şi având numerele de înmatriculare provizorii expirate. Polițiștii din Iași au urmărit pe o distanță de 8-9 kilometri un tânăr care se afla la volanul unui autoturism marca Audi și care a refuzat să oprească la semnalele lor. Tânărul, când a văzut că se doreşte tragerea sa pe dreapta, a apăsat mai tare pedala de accelerație. Polițiștii au plecat imediat în urmărirea lui. După o cursă pe străzile din județ, pe raza localității Scânteia, acesta a oprit în cele din urmă după ce a efectuat o depășire a unui tractor”, au transmis reprezentanții Poliției Române, printr-un comunicat de presă.

Evenimentul a ajuns să fie postat pe YouTube, unde a strâns mii de vizualizări, în două zile de la publicare. Interesant de urmărit este faptul că unul din agenții Poliției Române au recurs la o afirmație care a stârnit mai multe controverse, dar și amuzamentul românilor, în spațiul virtual.

„Trage pe dreapta sau trag!”, îi transmite fugarului prin portavoce la un moment dat polițistul aflat pe scaunul din dreapta față. Înregistrarea a fost realizată de un pasager aflat pe bancheta din spate a mașinii de poliție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI