Trădare pentru Laurențiu Reghecampf? Gestul făcut de Nuți, fosta bonă a familiei

Anca Manolica 25.11.2022, 17:38

Decizie extrem de importantă în familia impresarei Anamaria Prodan. Celebra bonă Nuți, cea care le-a fost ani întregi alături la bine și la greu, și a avut grijă de Bebeto, se reîntoarce lângă ea. Cei care au urmărit reality show-ul dedicat familiei Prodan – Reghecampf și-o amintesc, cu siguranță. Era mâna dreaptă a familiei. Este un soi de trădare pentru Laurențiu Reghecampf?

Nuți, fosta bonă a familiei, revine alături de Anamaria Prodan,

Elena Fulgeanu, cunoscută drept Nuți, fosta bonă a lui Bebeto, era una dintre cele mai îndrăgite apariții din celebrul reality show dedicat familiei Prodan – Reghecampf. Ani buni a reprezentat un ajutor de nădejde pentru impresară, însă în 2009 aceasta decidea să își dea demisia, pentru a-și întâmpina propria familie.

După aproape un deceniu în care le-a fost alături zi de zi, îndrăgita bonă a dorit să aibă timp mai mult pentru ea. S-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea și s-a în Dubai, acolo unde au reușit să strângă o sumă importantă de bani.

Dar iată că după ce a stat o perioadă bună de timp departe de Bebeto și cei care i-au fost ani buni familie, acum, Nuți s-a întors în România și o va ajuta, din nou, pe Anamaria Prodan în gestionarea treburilor casnice.

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu (n.r. Reghecampf) acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei.

Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor. Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau anagajati ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuți acolo”, a spus o persoană apropiată de Anamaria Prodan, potrivit click.ro.

Nuți, bona familiei Prodan - Reghecampf
Nuți, bona familiei Prodan – Reghecampf

De ce s-ar putea teme antrenorul

Prin prisma faptului că ea a lucrat atâția ani pentru foștii parteneri, este de la sine înțeles faptul că Elena Fulgeanu cunoaște foarte multe dedesubturi din intimitatea cuplului. Ea a fost un membru important al acestei familii, după cum a subliniat în nenumărate rânduri și celebra impresară. De altfel, în momentul în care Nuți a decis să meargă pe un alt drum, Anamaria a spus că le va fi foarte greu să se obișnuiască fără ea.

„A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe! Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste.

Cei mici o iubesc foarte mult. Dar, are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna. Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce.

Căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză. Sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii”, spunea atunci fiica regretatei Ionela Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan nu-l lasă pe Reghecampf să respire. „Va înapoia copiilor jumătate din ce a furat”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...