Trădare la Ferma de la PRO TV. Ce i-a făcut Giulia Nahmany lui Gabi Toader

Ana Anitoiu 18.10.2020, 11:35
Trădare la Ferma de la PRO TV. Ce i-a făcut Giulia Nahmany lui Gabi Toader

A avut loc o trădare, la emisiunea ”Ferma. Orășeni versus săteni” de la PRO TV. Giulia Nahmany l-a dezamăgit pe Gabi Toader, care a confruntat-o, la insistența ei.

Ce i-a făcut Giulia Nahmany lui Gabi Toader

După ce Giulia Nahmany și Gabi Toader au ajuns fermieri șefi, atitudinea ei a început să-l deranjeze pe concurent. Giulia a început să pretindă lucruri de la celelalte persoane, iar când a stat de vorbă cu oamenii le-a spus că ”n-a avut de ales”, lăsându-l pe el să pice într-o lumină proastă.

”Doamne, nu vreți să știți prin ce am trecut! «Trebuie să stă un pic jos», «Trebuie să mă odihnesc». Nu poți așa. N-ai cum! I-am spus: «Hai să scoatem apă». Ea a întrebat: «Dar de ce să scoatem noi apă? Să punem pe cineva». Ea tot îmi pasa, ca să scot eu pe gură.

«Să ne facă cineva curat în cameră». Asta a fost cea mai tare. Am tras-o după mine și am făcut-o să uite, pentru că dacă o făceam și pe asta, chiar ieșea urât rău. «Viviana? Apă ai? Dă-mi apă!». Greu cu ea”, a spus Gabriel Toader despre Giulia Nahmany.

Trădare la Ferma de la PRO TV. Ce i-a făcut Giulia Nahmany lui Gabi Toader
Trădare la Ferma de la PRO TV. Ce i-a făcut Giulia Nahmany lui Gabi Toader

Ce hotărâre a luat Gabi Toader și ce i-a spus Giuliei

După ce a fost dezamăgit de trădarea Giuliei Nahmany, Gabi Toader s-a hotărât să se retragă. El a considerat că o parte din ura celorlalți i se datorează ei.

”Eu cred că nu mai are rost să fiu eu condamnat. Eu ți-am spus: «Nu te răsti la ei și vorbește-le frumos». Cine ți-a spus așa să vorbești? Ți-am spus: «Nu te pronunța foarte dur către oameni, că oamenii percep greșit». Iar eu cu «te rog» frumos am fost și mai prost”, i-a spus el Giuliei.

În schimb, ea a spus despre Gabi Toader că ”și-a tăiat craca de sub picioare”. Se pare că a uitat de vremea când el se purta frumos cu ea și Viviana Sposub și le lăsa mâncarea lui, în pădure. Andreea Antonescu i-a luat apărarea lui Gabi Toader, după ce toată lumea i-a sărit în cap.

”Sunt oarecum în antiteză. Gabi povestit de fete, Gabi care s-a purta cu mine foarte frumos. Din punctul meu de vedere, nu mi-a greșit cu ceva. Pe de altă parte, când vezi în jurul tău opt-nouă oameni care sare pe tine și spun toți același lucru, e un pic strigător la cer, pentru că e chestia aia: Spune unul că ești beat, e OK, dar dacă spune al doilea că ești beat, te duci și te culci.

Mie îmi pare rău, pe de-o parte, și pentru Gabi, pentru că sunt convinsă că în esența lui, nu este un om rău. El a greșit foarte tare, din punctul meu de vedere, cu modul în care a pus problema. Nu reușesc să-ți câștig respectul, mi-l impun. Scurt pe doi”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...