Totul despre fosta soție a lui Adrian Năstase. Cu ce se ocupă acum femeia care a fost marea dragoste a politicianului

Andreea Bisinicu / 04.12.2020, 13:54
Totul despre fosta soție a lui Adrian Năstase. Cu ce se ocupă acum femeia care a fost marea dragoste a politicianului

Totul despre fosta soție a lui Adrian Năstase. Cu ce se ocupă acum femeia care a fost marea dragoste a politicianului. Adrian Năstase este fericit în căsnicia lui de mai bine de 35 de ani. Nu mulți știu că politicianul a mai fost căsătorit anterior cu persoana despre care se spune că a fost marea lui dragoste. Cine este femeia și cu ce se ocupă acum.

Totul despre fosta soție a lui Adrian Năstase

Adrian Năstase este un familist convins. Politicianul este căsătorit de nu mai puțin de 35 de ani și are un mariaj liniștit și fericit alături de aleasa inimii sale. Însă, aceasta nu este singura femeie pe care a dus-o în fața altarului. Puțini români știu că Adrian Năstase a mai fost însurat, în tinerețe, cu cea despre care se spune că a fost marea dragoste a vieții sale. Prima iubire a fostului președinte a Camerei Deputaților a fost Ilinca Preoteasa, fiica fostului ministru de Externe al României, Grigore Preoteasa. Cei doi s-au cunoscut pe băncile facultății, ambii fiind absolvenți ai Universității București.

Fata regretatului politician, care a murit în tragicul accident petrecut 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, lângă Moscova, era curtată de foarte mulți băieți, însă nu a avut ochi decât pentru Adrian Năstase, cu care s-a și căsătorit în anul 1973. Mădălin Voicu, un prieten bun de-al Ilincăi Preoteasa, a povestit, în urmă cu ceva timp, cum l-a cunoscut pe Adrian Năstase, atunci când iubita lui de pe vremea aceea l-a prezentat găștii sale de prieteni. Politicianul, fiul violonistului Ion Voicu, susținea că fostul președinte a Camerei Deputaților era un tânăr prezentabil, erudit și „un tip de calitate”.

„Ilinca, pe care toți băieții o protejau, s-a îndrăgostit de un tânăr frumos, deștept și cu mare priză la reprezentantele sexului frumos. Mi-amintesc că, atunci când l-am cunoscut pe Adrian, când Ilinca ni l-a prezentat, toți l-am privit cu o oarecare suspiciune pentru că ne lua fata. Noi trebuia să știm clar că Ilinca noastră era pe mâini bune, că bărbatul de care se îndrăgostise o merita. Adrian s-a dovedit, însă un tip de calitate, ei doi căsătorindu-se apoi. Ilinca s-ar fi căsătorit cu el oricum, indiferent de opinia noastră, dar a făcut pasul acesta bucuroasă că și noi, prietenii din gașcă, îl plăceam pe Adrian, care și-a câștigat astfel încrederea și prietenia noastră”, povestea Mădălin Voicu pentru Hotnews acum ceva timp, notează libertatea.ro.

Cine este si cu ce se ocupa prima sotie a lui Adrian Nastase
Cine este si cu ce se ocupa prima sotie a lui Adrian Nastase

Cu ce se ocupă acum prima soție a lui Adrian Năstase

S-au văzut, s-au plăcut, s-au îndrăgostit nebunește și apoi s-au căsătorit. Iubirea lor a ars precum o torță, însă, flacăra iubirii s-a stins după un an de mariaj, cei doi ajungând la notar să finalizeze actele de divorț. Cei doi au rămas în relații amiabile, după separare. După despărțirea de Adrian Năstase, Ilinca Preoteasa și-a refăcut viața alături de Bogdan Bartolomeu. Cei doi au emigrat în Statele Unite ale Americii, unde sunt stabiliți de aproape 30 de ani și duc o viață lipsită de griji. Cu ce se ocupă acum prima soție a lui Adrian Năstase? Ilinca Preoteasa locuiește în Beacon, New York, și deține un magazin de mobilă și un studio de design interior.

La rândul său, Adrian Năstase s-a recăsătorit. Politicianul și-a regăsit dragostea în brațele Danei, fata lui Angelo Miculescu, ministru al agriculturii, viceprim- ministru al guvernului între 1975 și 1981. Cei doi sunt împreună de 35 de ani, fostul profesor de drept public internațional având numai cuvinte de laudă la adresa acesteia. Dana și Adrian Năstase au împreună doi băieți, Andrei și Mihnea, cel din urmă călcând pe urmele celebrului său tată. Mihnea Năstase a simțit chemarea lumii politice, acum trei ani, și a decis să se înscrie în Partidul Social Democrat, partidul politic din care face parte și celebrul său părinte.

„Am doi copii frumoşi, o soţie pe care o iubesc şi care mă iubeşte. Fără ei, nu cred că aş fi putut realiza tot ceea ce am realizat şinu cred că aş fi avut puterea de a merge mai departe în ciuda greutăţilor şi a răutăţilor”, spune Adrian Năstase despre familia sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI