Totul despre cadrele medicale care au făcut amor în secția ATI. N-o să crezi modul în care partenerii lor de viața s-au răzbunat pe ei (EXCLUSIV)

Cristian Cojocaru 22.11.2020, 13:03
Totul despre cadrele medicale care au făcut amor în secția ATI. N-o să crezi modul în care partenerii lor de viața s-au răzbunat pe ei (EXCLUSIV)

Directorul spitalului din Târgu Jiu a primit un e-mail din partea soției unui medic infidel. Aceasta a dorit să se răzbune pe soțul ei care a făcut-o să sufere enorm. S-a aflat totul despre cadrele medicale care au făcut amor în secția ATI a spitalului din Târgu Jiu.

Totul despre cadrele medicale care au făcut amor în secția ATI

În urmă cu câteva zile, un scandal dintr-un spital din Târgu Jiu, făcea încojurul țării. Cadrele medicale care au făcut amor în secția ATI a spitalului, sunt o asistentă medicală și un medic care își desfășoară activitatea în cadrul secției. Acum sunt cercetați de către Consiliul Etic a unitâții pentru că au întreținut relații intime în interiorul spitalului.

Presa a venit cu noi detalii din cadrul scandalului care face furori. Asfel, două cadre medicale au fost acuzate că au întreținut relații intime chiar în secția de ATI, unde sunt tratați în mare parte pacienți cu COVID. În urma e-mailului primit, directorul spitalului era anunțat că cei doi colegi, întrețineau frecvent astfel de relații, chiar sub ochii colegilor și ai pacienților.

Astfel, cel care i-a denunțat pe cei doi amorezi, nu este nimeni altcineva decât soția medicului. Aceasta ar fi aflat de infidelitatea soțului și a decis să se răzbune. Comisia de Disciplină a audiat mai multe cadre medicale pentru a stabili dacă spusele sunt adevărate sau doar aruncate pentru a-i discredita pe cei doi. În incinta spitalului, toată lumea povestește despre această situație. Numele celor doi, nu au fost făcute publice.

Doua cadre medicale au făcut amor în secția ATI
Doua cadre medicale au făcut amor în secția ATI

Colegii știau de idila celor doi

“Da, este adevărat că domnul doctor avea o aventură cu o asistentă, știam cu toții. Dar mă îndoiesc că este adevărat că ar fi făcut amor în spital. El este un medic foarte dedicat, ne este greu să asimilăm așa ceva. Este foarte posibil să fie o răzbunare a soției, și ea cadru medical. Singurele locuri în care nu există camera de luat vederi sunt oficiul și băile. Deci este exclus ca actul intim, dacă el a existat, să se fi consumat în saloane, așa cum s-a spus. Nici în oficiu nu pare prea plauzibil, pentru că suntem multe cadre medicale pe tură, acolo intră toată lumea, de la infirmiere la femeia de servici” , au declarat surse medicale pentru playtech.ro .

Deși pare greu de crezut, cadrele medicale cred că singura variantă ar fi toaletele. Aceștia însă nu și-au surprins colegii îndrăgostiți niciodată într-o ipostază indecentă. Deși luau masa împreună iar flirtul era vizibil, este o cale lungă până la așa ceva. În urma acestui caz foarte mediatizat, soția medicului a decis să pună punct căsniciei, cerându-i medicului infidel să părăsească locuința conjugală și să îî acorde divorțul.

Urmăriți Impact.ro și pe