Toți pensionarii din România se vor bucura. Ce se întâmplă cu Casa de Pensii

Toți pensionarii din România se vor bucura. Ce se întâmplă cu Casa de Pensii

Deși pensiile nu au crescut cu 40% de la 1 septembrie, așa cum ar fi trebuit, Ludovic Orban vine cu o veste bună pentru pensionarii din România. Din păcate pensiile nu vor crește prea curând din cauza crizei, dar a venit cu un anunț care îi va surprinde pe vârstnici. Ce se va întâmpla cu Casa de Pensii?

Veste mare pentru pensionarii din România!

Premierul Ludovic Orban a făcut un anunț important pentru pensionarii din toată România. În cadrul unui miting electoral de susținere a candidaților din alianța PNL și USR PLUS, premierul a susținut că vrea o schimbare majoră la Casele de Pensii locale. Acesta își dorește ca în maxim un an, pensionarii să poată rezolva totul online, astfel încât să nu mai piardă  „timpul și nervii în fața unor funcționari care de multe ori nu au chef să-i servească”.

„Visul meu este ca în maxim un an de zile să nu mai fie nevoie de sedii fizice unde să te duci cu hârtii, cu dosare. Ci totul să se poată face online, platformele să fie interoperabile. Sunt convins că așa se va întâmpla și că oamenii nu vor mai trebui să stea pe la cozi, să întocmească dosare, să piardă vremea, timpul și nervii în fața unor funcționari care multe ori nu au chef să-i servească”, a mărturisit premierul Ludovic Orban, potrivit informațiilor de pe news.ro.

Toți pensionarii din România se vor bucura. Ce se întâmplă cu Casa de Pensii

Sursă Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Acuzații dure la adresa PSD

Ludovic Orban a dezvăluit de curând că sediul Casei de Pensii din Onești a fost desființat pe nedrept. Potrivit informațiilor, pe vremea când PSD era la putere, au desființat sediul deoarece acestora nu le convenea activitatea lor. Așadar, premierul Orban a decis să reînființeze sediul după o discuție cu ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

„Am întrebat de ce au luat Casa de Pensii de aici. De ce să bată drumul toți cei care vor să-și depună dosare de pensionare până la Bacău? Că nu le convenea conducerea celor de la PSD, ăsta a fost motivul”, a mărturisit Ludovic Orban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI