Toți o știu pe Raluca Bădulescu, dar puțini o cunosc pe sora ei. E de o frumusețe răvășitoare. Foto

Diana Radu 29.01.2020, 14:38
Toți o știu pe Raluca Bădulescu, dar puțini o cunosc pe sora ei. E de o frumusețe răvășitoare. Foto

Raluca Bădulescu a devenit cunoscută publicului larg datorită emisiunii ”Bravo, ai Stil”, acolo unde vedeta este jurată. Însă, puțini știu că aceasta are și o soră care-i seamănă leit și care ar putea oricând să-i calce pe urmă. Totuși, Ioana Bădulescu a ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

Cu ce se ocupă și cum arată sora Ralucăi Bădulescu

Jurata de la ”Bravo, ai Stil”, de la Kanal D se mândrește cu sora sa mai mică, Ioana, în vârstă de 42 de ani, despre care spune că este cea mai bună soră din lume. Ioana seamănă izbitor de mult cu Raluca, însă aceasta a ales psihologia în locul televiziunii sau a modei. Deși. cele două nu se afișează prea des împreună în mediul online, deoarece Ioana preferă să rămână în umbră, Raluca a postat totuși o poză împreună cu sora sa, pe 28 ianuarie cu ocazia zilei de naștere a acesteia. În fotografia de mai jos, vedeta poartă o perucă șatenă din colecția ei de accesorii, iar sora ei este o brunetă cu părul creț și cu un zâmbet larg.

raluca badulescu, ioana badulescu
Cu ce se ocupă și cum arată sora Ralucăi Bădulescu. Sursă foto: Click

„Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai deşteaptă, cea mai frumoasă, este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume. Este o minune strălucitoare şi discretă în acelaşi timp. Cu greu o prind să facem măcar o poză împreună şi nu prea îi place să o postez, dar astazi (n.r. 28 ianuarie) nu mă pot abţine, pentru că este ziua ei. La mulţi ani, Ioana Bădulescu. La mulţi ani, luminoşi şi superbi ca tine. Te iubesc”, este mesajul emoţionant al vedetei pentru sora ei mai mică, de profesie psiholog.

Ioana Bădulescu a absolvit facultatea „Titu Maiorescu” după care a optat pentru meseria de psiholog fără a apela la popularitatea surorii sale pentru a-și face treaba mai ușoară, ci a muncit din greu pentru visurile sale.

Raluca Bădulescu a arătat-o pe sora sa întregii țări

Cu toate că nu este adepta aparițiilor publice, Ioana Bădulescu a apărut într-o emisiune alături de Raluca. Mai exact cele două au apărut împreună la televizor în anul 2017, atunci când au fost invitate la Teo’s Show„A dat Dumnezeu, s-a întâmplat miracolul și am slăbit și acum mai iau haine de la ea uneori! Ea a fost toată viața așa, slabă”, spunea Raluca Bădulescu când începuse slăbească, după operaţia de micşorare a stomacului. Ioana mărturisea că este o minune faptul că sora ei mai mare a reușit să „topească” atâtea kilograme. „A fost extraordinar. Și acum mi se pare uimitor când mă uit pe poze mai vechi. Parcă sunt două persoane diferite, deși ea e tot aceeași”, povestea uimită Ioana, sora Ralucăi Bădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe