Toți îl cunosc pe Mr. Bean, dar cum arată fata lui? Are mare succes la 25 de ani

Madlen Moraru 09.06.2020, 13:29
Toți îl cunosc pe Mr. Bean, dar cum arată fata lui? Are mare succes la 25 de ani

Toți îl cunosc pe Mr. Bean fiind rolul care l-a consacrat pe celebrul Rowan Atkinson. Însă fiica acestuia a rămas o apariție mai puțin cunoscută. Aceasta se numește Lily și aspiră să pășească pe urmele tatălui său în materie de celebritate.

Toți îl cunosc pe Mr. Bean, dar cum arată fata lui?

Fata lui Rowan Atkinson adică Mr. Bean este de o frumusețe rară. Tânăra are vârsta de 25 de ani și este deja actriță, urmând cursuri pentru a se perfecționa. Lily Atkinson este cunoscută în special în Marea Britanie, acolo unde e recunoscută la orice oră. Totodată, și pe rețelele sociale fiica lui Mr. Bean este o apariție pe placul publicului și are o sumedenie de fani.

Toți îl cunosc pe Mr. Bean, dar cum arată fata lui Are mare succes la 25 de ani
Lily, fiica actorului care îl interpretează pe simpaticul Mr. Bean are vârsta de 25 de ani

În prezent Rowan Atkinson cunoscut datorită rolului îndrăgitului Mr. Bean are vârsta de 65 de ani și e recunoscut de la o poștă. Mai mult, nu există vreun moment în care să nu fie abordat de către fani dacă este remarcat pe stradă, chiar și de la începerea pandemiei. Publicul din Anglia o îndrăgește la fel de mult și pe fiica lui, Lily, care la 25 de ani deja are o carieră promițătoare în actorie, dar și în muzică.

Lily are mare succes la doar 25 de ani

Mai este cunoscut și că actorul a divorțat cu câțiva ani în urmă de soția lui, Sunetra Sastry. Mulți dintre fani au fost de părere că Lily i-a moștenit foarte mult talentul pe scenă, dar și că se face remarcată și prin momente de dans executate impecabil. Pe de altă parte, fiul acestuia, Benjamin nu a fost vreodată atras de o carieră în showbiz și a preferat să se axeze pe una militară. Tânărul a urmat și cursurile Academiei Militare Regale Sandhurst, potrivit okmagazine.ro.

Grimasele tipice și glumele sale clasice l-au făcut pe Mr. Bean să intre în istoria cinematografiei mondiale. De aceea, fiica lui a decis să urmeze o carieră similară, având priză la public. Comedia pură pare să fie moștenire de familie și cu siguranță Rowan Atkinson le-a împărtășit copiilor săi suficiente trucuri și secrete.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe