Top cinci zodii care se atașează instant. Cine se aruncă cu capul înainte în relații

Andreea Bisinicu 19.12.2020, 08:01
Top cinci zodii care se atașează instant. Cine se aruncă cu capul înainte în relații

Top cinci zodii care se atașează instant. Cine se aruncă cu capul înainte în relații și cine este mai precaut atunci când vine vorba de o nouă poveste de dragoste. Ei sunt nativii care sunt foarte naivi la capitolul amor. Vor da totul fără să îi intereseze care sunt consecințele.

Top cinci zodii care se atașează instant

Orice femeie știe că sunt anumite zodii care sunt predispuse să sufere din dragoste. Chiar dacă vor să recunoască sau nu, acești nativi sunt cei care se atașează instant atunci când cred că și-au găsit sufletul pereche și sunt capabile de a face orice pentru partenerul lor.

Rac

Racii sunt printre persoanele care flirtează cel mai mult din zodiac. Sunt oameni care se fac imediat plăcuți și atrag atenția persoanelor de sex opus. Când sunt implicați într-o relație, nativii din zodiac Rac sunt genul care se atașează foarte repede, deși nu lasă acest lucru să se vadă.

Când iubește, un Rac iubește din tot sufletul și necondiționat, de aceea suferă foarte tare atunci când are parte de dezamăgiri în dragoste.

Fecioară

Nu e nicio surpriză că Fecioara se află în acest top al zodiilor care se atașează instant într-o relație. Atunci când iubesc, Fecioarele sunt oarbe când vine vorba de defectele partenerilor de viață. Nativul din această zodie este capabil de a merge până în pânzele albe pentru persoana care i-a furat inima.

În ciuda caracterului lor analist, pragmatic și rațional, când vine vorba de iubire, Fecioarele poartă ochelari de cal și vor vedea numai ce le convine, în loc de ceea ce reflectă realitatea.

Aceste zodii se ataseaza foarte repede de partenerii lor
Aceste zodii se ataseaza foarte repede de partenerii lor

Săgetător

Săgetătorii pot părea reci la suprafață, dar în realitate sunt persoane foarte sensibile. Atunci când se îndrăgostesc, nativii din zodia Săgetătorului vor face absolut orice pentru persoana iubită. Când relația se află într-un impas, Săgetătorul încearcă să salveze relația prin toate metodele posibile.

Chiar dacă sunt persoane care călătoresc foarte mult și par instabile din punct de vedere emoțional, atunci când se îndrăgostesc devin mai loiale decât un animal de companie. Reversul medaliei e valabil. Atunci când suferă și sunt dezamăgiți de parteneri, Săgetătorii își revin greu după o despărțire.

Vărsător

Vărsătorul nu este genul care să-și exprime sentimentele amoroase, dar fii sigur că atunci când iubește este implicat 100%. Mai mult de atât, un nativ Vărsător își va apăra relația împotriva tuturor celor care nu sunt de acord cu povestea sa de dragoste.

Vărsătorii sunt luptători înnăscuți care luptă pentru persoana iubită. Atunci când relația nu funcționează, Vărsătorii se retrag și își vindecă singuri rănile. Au nevoie, în permanență, de validarea celor din jurul lor.

Pești

Chiar dacă nativii din zodia Pești par foarte aroganți, reci și distanți, atunci când vine vorba de relațiile amoroase situația se schimbă la 180 de grade. Ei sunt cei care se sacrifică cel mai mult dintre cele cinci zodii care se atașează instant.

Cel născut sub semnul Peștilor este capabil să iubească la intensitate maximă chiar și atunci când realizează faptul că partenerul său nu este la fel de implicat precum este el. Acesta este motivul pentru care suferă atât de mult atunci când o relație eșuează.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe