Top cele mai bune smartwatch-uri și brățări fitness. Ce să alegi din punct de vedere al raportului calitate preț de la eMAG

Cristian Cojocaru 08.10.2021, 19:33
Top cele mai bune smartwatch-uri și brățări fitness. Ce să alegi din punct de vedere al raportului calitate preț de la eMAG

eMAG îți pune la dispoziție cele mai bune smartwatch-uri și brățări fitness pentru a fi mereu la curent cu efortul pe care îl depui zilnic. Alege din oferta magazinului gadgetul care măsoară activitatea ta zilnică.

Care sunt cele mai bune gadgeturi pentru montorizarea activității

Retailerul eMAG are o ofertă de nerefuzat la o gamă largă de produse. Află în date exacte ce presupune activitatea ta zilnică și cum este organismul tău solicitat. Astfel, poți achiziționa un smartwatch care îți poate verifica pulsul și calitatea somnului, precum și o brățară fitness pentru a fi mereu la curent cu numărul de pași efectuați sau caloriile arse pe parcursul unei zile.

Măsoară-ți nivelul de oxigen din sânge, supraveghează-ți ritmul cardiac și află parametrii de fitness pe afișajul Retina mereu activat cu ajutorul smartwatch-ului Apple Watch 6. Descoperă noi cadrane de ceas online sau în AppStore și apoi partajează-le cu prietenii și familia, la un preț foarte bun AICI.

Fitbit Versa 3 poate fi încă o opțiune pentru tine, fiind disponibil la eMAG. Chiar dacă îți lași telefonul acasă, datorită GPS-ului integrat poți monitoriza distanța și ritmul în care elrgi sau mergi pe bicicletă. În plus, poți verifica intensitatea fiecărui antrenamnet în aplicația Fitbit, dispozitivul fiind disponibil AICI.

Ceasul Smart de la Garmin, Vivoactive 4 face parte din oferta eMAG. Monitorizarea corpului cu Body Batteri măsoară nivelurile de energie ale corpului tău, astfel încât să poți stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate și odihnă, la un preț foarte bun AICI.

smartwatch-uri brățări fitness
Bratarile de fitness pot fi un gadget foarte util in viata de zi cu zi

Smartwatch-uri și brățări fitness la cele mai bune prețuri

Dacă ești interesat de o brățară fitness, Fitbit Charge 4 poate fi una dintre opțiunile tale, disponibile și în oferta eMAG. Cu trackerul Fitbit Charge 4 poți depăși orice limită, fiind unul rezistent la apî și având o mulțime de funcționalități care te vor ajuta sî îți înțelegi mai bine corpul și să te concentrezi pe antrenamente de calitate, la un preț excepțional AICI.

Brățara fitness Xiaomi Mi Band 5 poate fi încă o opțiune pentru tine. Această brățaraă este creată special pentru exercițiil în casă cât și pentru cele în natură, iar acum are cu aproximativ 20% mai multă suprafață a ecranului față de modelul anterior. Astfel, apelurile primite, mesajele și notiificările vor fi mai ușor de observat. Accesează oferta AICI.

Fitbit Versa 2 intră și ea în topul celor mai bune dispozitive, la un preț excepțional oferit de eMAG. Acest gadget este potrivit pentru orice moment al zilei și cine cu un design modern și versatil, astfel că ceasul poate fi purtat oriunde, indiferent că vorbim despre job, sală sau la evenimentele importante. Oferta valabilă AICI.