Toni Iuruc, dezvăluiri neașteptate despre Simona Halep. Cum vrea să scape de acuzațiile de dopaj

Stan Filon 03.11.2022, 21:02
Toni Iuruc, dezvăluiri neașteptate despre Simona Halep. Cum vrea să scape de acuzațiile de dopaj

Toni Iuruc a făcut dezvăluiri neașteptate despre Simona Halep, fosta sa soție. Sportiva de top a fost acuzată oficial de dopaj, însă fostul său partener de viață este foarte încrezător în victoria ei. Spune că Simona Halep are parte de o apărare de top, avocați cu adevărat profesioniști.

Toni Iuruc, dezvăluiri neașteptate despre Simona Halep

Omul de afaceri Toni Iuruc a spus că Simona Halep trebuie să își rezolve probleme și are toată încrederea că o va face cu succes. Sportiva a fost acuzată oficial de dopaj, după ce a fost testată pozitiv la o substanță interzisă în sport, la turneul US Open. Fostul său partener de viață spune că avocații Simonei Halep și-au făcut deja apărarea, iar sportiva beneficiază de o echipă de top care să o ajute să-și dovedească nevinovăția. Cu toate acestea, Iuruc spune că, la un moment dat, Simona Halep va fi cea care va fi nevoită să răspundă.

„Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația… Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați. De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, a declarat Toni Iuruc pentru stirileprotv.ro.

Toni Iuruc, dezvaluiri neasteptate despre Simona Halep
Toni Iuruc, dezvaluiri neasteptate despre Simona Halep

Are 20 de zile la dispoziție să conteste actul de acuzare

Regulamentul spune că după ce a fost acuzat oficial de dopaj, sportivul are la dispoziție 20 de zile să conteste actul de acuzare sau să încheie un acord de recunoaştere.

Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat la US Open 2022, după ce în sângele său au fost găsite urme de Roxadustat, un medicament anti-anemie. Sportiva a fost suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.

„Începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea. De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a transmis, pe Twitter, Simona Halep, la scurt timp după ce a fost depistată pozitiv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...