Toni Iuruc, de nerecunoscut. Schimbarea vizibilă prin care a trecut soţul Simonei Halep de curând. Foto

Iancu Andreea 26.05.2022, 16:47

Simona Halep și Toni Iuruc sunt într-o relație din vara anului 2019, iar în urmă cu un an de zile, pe data de 15 septembrie, celebrul cuplu și-a unit destinele în fața ofițerului de Stare civilă, în cadrul unui eveniment de poveste. De când a devenit soțul celei mai bune jucătoare de tenis din România, Toni Iuruc a devenit mai grijuliu în anumite privințe. Pentru că nu se putea lăsa mai prejos decât soția sa, omul de afaceri a luat o decizie importantă, cea mai recentă apariție a sa dezvăluind schimbarea prin care a trecut de curând.

Toni Iuruc, schimbare semnificativă. Soțul Simonei Halep a uimit trecătorii

În timp ce soția sa face performanță pe terenul de tenis, fiind zilnic activă și antrenându-se, Toni Iuruc nu a demonstrat o pasiune pentru sport. Totuși, în cea mai recentă apariție a sa, omul de afaceri a afișat o schimbare neașteptată. Soțul Simonei Halep a părut de nerecunoscut, semn că propria sa ambiție și motivația primită din partea sportivei au dat roade.

Surprins în centrul Bucureștiului la cumpărături de către fotoreporterii Playsport.ro, Toni Iuruc a uimit prin trupul mult mai atletic decât odinioară. Cel mai probabil, soțul Simonei s-a concentrat mai intens pe sport și pe un stil de viață mai sănătos, astfel încât să scape de kilogramele în plus. În imaginile surprinse marți, 24 mai, cu numai o oră înainte de meciul de debut al Simonei Halep la Roland Garros 2022, Iuruc a ajuns la o reprezentanță Bosch unde a cumpărat un mini aspirator cu senzori și a analizat o mașină de tuns gazonul.

Toni Iuruc, de nerecunoscut
Soțul Simonei Halep, surprins în București
foto – playsport.ro

Simona Halep, în turul 2 la Roland Garros

Meciul din aceeași zi al Simonei Halep i-a adus bucurie lui Toni Iuruc. Soția sa a reușit să o învingă pe Nastasja Schunk (18 ani – 165 WTA), după un meci de trei seturi, care s-a încheiat cu scorul 6–4, 1–6, 6–1.

„În primul rând vreau să mulţumesc publicului, celor care au rămas în arenă. Vă mulţumesc, în urmă cu un an nu am jucat foarte mult, mi-a fost dor. Mă bucur de această victorie. Ea a lovit mingea tare, dar eu am rămas suficient de puternică! Am rămas concentrată. Mă bucur că am câştigat meciul pentru că mereu e greu în primul tur.

Să joc mai bine în runda următoare, acesta este obiectivul! Vreau să lupt, aşa cum am făcut azi. Atmosfera este frumoasă, mă bucur că oamenii mă susţin. Am jucat finale aici. Acum am un antrenor francez şi pe viitor cred că voi învăţa franceza şi vom putea vorbi aşa aici”, a declarat Simona Halep, după victoria cu Nastasja Schunk.

Simona Halep o înfruntă astăzi, 26 mai, pe chinezoaica Qinwen Zheng în turul 2 de la Roland Garros. Partida va avea loc începând cu ora 17:00.

Urmăriți Impact.ro și pe